fredag 8 juni 2012

...

Trött... Bara trött
Inte tagit nya pillren... ÄN

6 kommentarer:

 1. Hulda, min vän. Fobi fattar jag för jag har haft det själv. HAR haft. Klarade inte ens att gå in i en större affär. Kände att jag skulle svimma. Fick panikångest. Vet du hur jag kom över det? Inte med hjälp av någon annan utan jag bestämde mig själv för att mitt liv inte skulle vara så begränsat. Det enda liv jag har. Jag började med att försiktigt gå nära väggarna en liten bit in i ett varuhus. Jag köpte inget för då var jag tvungen att ta mig till kön och stå där och svimma (trodde jag) Varje dag gick jag in en runda. För var dag gick jag lite längre bort från väggen. Tills jag kunde gå in i mitten av varuhuset och titta på barnkläderna som hängde där. Paniken kom och gick i vågor. Jag höll fast mig i klädställningen och kände att nu tuppar jag av. Gick framåtlutad tillbaka till den trygga väggen och ut igen.
  Många gånger har jag undrat om någon la märke till mina underliga vägar därinne. Om någon undrade vad jag höll på med.
  Men jag klarade det! Jag gav mig inte och det blev lättare och lättare!
  Nu har jag inga problem alls. Tänker inte ens på det.
  Kanske kan kräkångest botas genom att ta tjuren vid hornen och ta en tablett? ♥
  Kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar det vore så enkelt. Men exponering vid kräkfobi (emetofobi) är så annorlunda... Vill att du vill mig väl.

   Har varit på massage idag hos en kille som jobbar med idrottsmassage bl.a. Bokade en tid. Aldrig träffat honom förut. Han konstaterade efter en stunds tortyr att det mestadels är muskulärt och att rehab och smärtutredning vore det bästa. Musklerna i mina ben var bland det stramaste han känt. Så nu börjar jag med muskelavslappnande Paraflex till natten igen. Cymbaltan är godkänd för nervsmärta. Jag vet inte om jag vill laborera eftersom jag redan äter en antidepressiv medicin.

   Radera
  2. OK: Måste läsa på om emetofobi. Inte min mening att få dig att känna dig ännu mer eländig som du ju förstår. Vill ju så gärna hjälpa.
   Tycker att du ska lite på den nya killen då och ta muskelavslappnande. Och skippa det andra så länge.
   Förlåt att jag pratar utan att ha alla fakta:/
   Kram ♥

   Radera
 2. Jag skall börja minska mina smärtlindrande tydligen trots att de lindrar bara pytte ... hur de tänkt vet jag ej men de får ha mitt liv på sitt samvete om jag dör av ren och pur smärta!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är svårt med att lämna kommentarer hos de flesta idag, detta är mitt andra hos dig men nu får det bara bli ett "Kram" ... vet ju inte om det funkar ...

  SvaraRadera
 4. Varm Bamsekram till dig Hulda, hoppas den värmer dig.
  Hoppas du får en skön helg! ♥ ♥ ♥
  Tali

  SvaraRadera