måndag 6 juni 2011

Testpanelen

Jaha . . . så var provkörningen framflyttad till efter 7 ikväll så ni får ge er till tåls några timmar till. Nu lite kaffe på maten sen drar jag och "Astrid" till Stadsparken ♥

7 kommentarer:

 1. Hejhopp :) Du har ändrat utseende på din blogg sen senast - me like! Hoppas allt är bra med dig! tack för alla vänliga kommentarer inne hos mig! <3 ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Long time no see - välkommen tillbaka. Du har varit saknad. Ja jag har lekt lite och det var inte lätt kan jag säga så nu får det blir det här utseendet till hösten i alla fall.

  Styrkekramar till dig ♥

  SvaraRadera
 3. Det är ett stort steg att köpa bil.Hoppas du kommer att bli riktigt nöjd och att den håller måttet. Jag känner som du när det gäller mina tankar kring Sverige med anledning av ditt föregående inlägg. Vi har verkligen mycket att vara tacksamma över. Jämför man med många andra europeiska länder så lever vi priviligerat. Inte minst naturen, som jag vet att du också uppskattar mycket, är fantastisk. Och frågan är om den inte är som bäst just nu. En varm kram till dig.

  SvaraRadera
 4. vad säger nu astrid...
  tänk om hon blir sotis!
  kram fina du ♥

  SvaraRadera
 5. Så spännande att provköra en bil. Se om det blir kärlek vid första ögonkast. Jag håller tummarna!

  SvaraRadera
 6. Astrid uppförde sig exemplariskt till och från nationaldagsfirandet så hon har nog inte riktigt fattat än vad som är i görningen. Och snälla ni . . . förvänta er ingen skönhet för de ynka 4000 killen begär. Men snart så vet vi . . .

  SvaraRadera