torsdag 4 oktober 2012

Biljä......ar


Som om det inte vore nog så har jag fortfarande inte fått min "nya" bil. "Fixaren" har varit sjuk så nu är det tisdag som gäller. Han vet att jag inte kan transportera mig utan bil så nu har jag fått låna en. Den här...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Nä... skojar bara. Den här småkriminella historien är det. Värsta bil jag kört. Lägger i ettan och sen tvåan för att "axa" iväg. Händer inte mycket kan jag säga så det blir gubbkörning till nästa vecka

14 kommentarer:

 1. Hahaha, den gick jag nästan på, hrm, storstadsbo som jag är ;))
  Kram o ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Inget vidare med bilen...

  Jag kom att tänka på en sak angående ryggen. Det finns andra besvär som sitter i närheten och som kan vara svåra att tänka på men som ger så mycket ont.
  Undrar om dom har gjort datortomografi på din nedre delen för att utesluta t.ex. Sacroilit? det är en reumatisk sjukdom som jag hoppas du INTE har. (sitter i bak, mellan rumpan och ryggslutet på sidan)Om det är nåt åt det hållet så finns det bra smärtlindring på smärtkliniken. Det går då att gå tillbaka till arbetslivet. Om du inte gjort DT till hela höften/bakdelen så be om det.
  Tänker på dig. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde MRT på hela kotpelaren. Från halsrygg ända ner till ländrygg. Tror du dom fick med allt då??

   Radera
  2. Har nu läst lite om symtomen vid Sacroilit och de stämmer för lite med mina besvär. Står mest om ryggen, sätet osv. Även om jag känner av dessa delar är det ju mina höfter och ben ända ner till fötterna som värken/domningarna sitter i.

   Radera
  3. Det låter ju att det kommer från ryggen :( Fasiken vad jobbigt. Vill du ändå inte prova be om second opinion? Kram <3

   Radera
  4. MRT visade ju inget i ryggen. Jag tänkte jag skulle låta min husläkare ta tag i det här och vara spindeln i nätet. Det har hon betalt för. Hon får väl sammanföra ortoped och smärtläkare och fråga varför dom bråkar i sandlådan ;)

   Radera
 3. En osteopat känner igenom leder och annat i kroppen. Kollar att det inte är några låsningar eller annat som är fel. Detta utan att bryta och hålla på som kanske naprapaten gör. Kan varmt rekommenderas !
  Hoppas du får ditt nya vrålåk snart =)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska googla på osteopat här i stan :)

   Radera
 4. Åh, det är så jobbigt med bilkrångel, de ska liksom bara funka!

  SvaraRadera
 5. Det där med second opinion är inget dumt förslag. Hur duktig och snäll din husläkare än är så kan det behövas nya funderingar kring diagnos.

  SvaraRadera
 6. Men det där är ju en Audi - är det inget krut i den? Jag fick låna en gammal Audi en gång när min bil var på service. Den var stor och klumpig och drog säkert nära 1,5 liter/mil men snabb var den och jag hade jättekul i en hel eftermiddag!!

  SvaraRadera
 7. Ja, vad ska man säga... men du har i alla fall en bil nu och kommer därför framåt om än lite sakta. Ha en skön helg. kram

  SvaraRadera