tisdag 22 maj 2012

Lite skit under naglarna


Efter sjukgymnasten  var det dags för bilmekanikern igen. Ett slutrör på ljuddämparen skulle dit och då krävs svetsning (jag höll mig undan)
Sen en returresa till skroten för att hitta en begagnad kupéfläkt (här köps inget nytt i onödan). Vi kan säga som så... att om du tappat nån bildel så kan jag ha hittat den... och några till (ja... det fanns en fläkt till mig)
Å vad finns mer på en gammal bilskrot om inte nostalgi på hög nivå.
Tyvärr hade jag inga enkronor
Kroppen säger "ajabaja" om att hjälpa till med tunga saker men att peta bort grus, sten och annat skit gick bra. Av nån märkligt anledning blir jag liksom lite lycklig när jag får skit under naglarna ;)
7 kommentarer:

 1. Härligt att få jobba lite konkret och då får man ju skit under naglarna!

  Hoppas det gick fint hos sjukgymnasten!

  Massor av varma kramar!

  SvaraRadera
 2. goa du, när man mår som du och jag, ska man göra det man blir glad av och BARA det. Om du blev glad av att leta lite fläkt , så var det precis det du skulle göra.... kram på dig och hoppas bilen fungerar nu.

  SvaraRadera
 3. Älskar också att skita ner händerna. Kontorsråtta som jag är känns det skönt att utföra lite "hederligt" arbete då och nu.
  Hoppas bilskrället funkar som den ska nu då. *kram*

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt att få göra lite kroppsarbete ibland. Och lite skit under naglarna har ingen dött av. Men ta det försiktigt bara. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 5. Ah, det var inte mycket till skit! :) Men jag förstår vad du menar ;D och bara att du orkar är ju guld värt! Hoppas att bilen går snällt nu och utan att krångla!
  Kram:)

  SvaraRadera
 6. Jag önskar jag hade några naglar ... ;)

  SvaraRadera
 7. Jag brukar glömma handskarna när jag är och grejar. Det är en del av nöjet att ha lite smuytsiga händer (och fötter på sommartid ) Kramis

  SvaraRadera