fredag 23 mars 2012

Ensam KAN va skönt


Idag var det himla skönt att komma ifrån jobbet och luncha på egen hand. Tur jag inte hade matlåda med mig. Lyxade med räkmacka med tillhörande frukter som liten dessert i underskön miljö. Sämre lunch en fredag kan man ha.
Klockan 16.00 pip drog jag från jobbet för att ta helg. Kan säga som så att det verkligen behövs efter den här veckan. Suck!!!

Igår gick jag den längsta promenaden jag gått sen innan jag hade flunsan i januari (om det nu är den som planterat inflammationen i underkroppen). Jag gick från jobbet till sjukhuset för att ha ett klientmöte där. Fick stanna FYRA gånger på ditvägen och samma på tillbakavägen. Hur långt det är? Efter att ha googlat på avstånd kan jag meddela att det är cirka 400 meter.

Idag tog jag mig knappt ur sängen och har hela dagen vaggat omkring som en skitnödig anka. Va trött jag blir. Vet ju inte om jag ska eller inte ska röra mig.
Nu har jag i alla fall gjort mitt för den här veckan vad gäller jobb så nu blir det horisontalläge med relaxmusik i öronen (lovar att jag kommer somna) innan jag tänker dubbellyxa genom att äta pizza

9 kommentarer:

 1. vad härligt att du gjort ditt den här veckan nu. Nu kan du bara ta hand om dig själv och vila. Lova att du tar hand om dig, vännen. Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Skönt att det är helg mao.. Vila nu och ät gott och KRYA PÅ DIG ♥♥

  SvaraRadera
 3. Se till att bli frisk nu!! Kramis

  SvaraRadera
 4. Den här vintern var influensan ganska långvarig. Flera jag känner fick lunginflammation. själv fick jag bihåleinflammation efter influensan. Så var rädd om dig. Fredagskram.

  SvaraRadera
 5. Låter både Ont och Aj!
  Tist.
  Mindre trist är att soffan på bilden - den gyllengula - det är min!
  I alla fall en exakt likadan har jag i "min" lilla hall på övervåningen där jag skriver, pysslar och syr!
  Mys på du i helgen!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Räkor är säkert bra för influensaeftersläpningen och om inte, så är de åtminstone väldigt goda. :)
  Jag hoppas att du vilar dig i form under helgen. Slappa och gör bara det du gillar att göra.
  Varm kram!

  SvaraRadera
 7. Så gottit din lunch ser ut!! Härligt att du njuter! Kram

  SvaraRadera
 8. Aj då, det låter ju inte bra! Vila nu ordentligt och gå inte ut utan strumpor och skor för än är det vinter kvar säger mor! Mao håll dig varm och stilla:)
  Kram!

  SvaraRadera
 9. att dubbellyxa låter underbart!
  jag ska helga ja me :)
  lyx i grönsaker, frukt och kanske solsken...
  kram härliga blogbird <3

  SvaraRadera