lördag 24 mars 2012

Inte 6 utan 7 och så 11414


Jag har ju kommit in i nån form av sovvanor som passar små barn och pensionärer och jag är ju mitt emellan??!!! Vaknade innan 7... fast jag nog trodde jag skulle slå upp ögonlocken redan vid 6 med tanke på hur mycket jag sovit den senaste tiden.

Min vana trogen besöks toaletten innan det är dags för Proviva och lite medikamenter. Sen dags för syndens näste balkongen. Då j*ar brakar helvetet löst. Någon är riktigt arg. Hör inte vad han ropar men det skramlar och lever om. Ser en liten hund springa lös. "Aha... han med alla hundarna har en rymling", tänkte jag. Men icke sa nicke. Det verkar inte vara hunden som är bekymret.

På bakgården jag ser från balkongen börjar det smälla och banka. Helt plötsligt ser jag hans huvud och jag duckar. Vill inte bli sedd eftersom jag såg att han var hög som ett höghus. Bakgården har delvis ett plåttak så ni kan själva räkna ut hur det lät när han slängde runt grejer där nere. Sen fortsatte han neråt utanför mitt synfält men min hörsel är det inget fel på. Gormade och slog, sparkade eller vad han gjorde. En bit ner ligger missbruksenhetens lokaler. Vet inte om han var där och försökte ta sig in med sitt ilskna sparkande. Hulda valde ändå att ringa Farbror Blå. Kanske man förhindrat ett inbrott eller skadegörelse. Vad vet jag. Vet ju inte ens om blågubbarna kom.

Ja... så kan det va att bo mitt i händelsernas centrum - Värstingvik - en lördagmorgon strax innan 7

Senare idag ska jag lotta ut en bok jag läst. Inte lotta ut som vanligt utan ni ska få gissa... Återkommer

12 kommentarer:

 1. Oj...vilket liv!
  Här är det tyst och lugnt. Men vaken klockan sju...det är jag ändå :)
  Lottdragning..Jag återkommer :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Plötsligt händer det ^^ så där på en lördagsmorgon!! Du gjorde helt rätt som duckade och ringde Farbror Blå, skulle jag oxå ha gjort! Hoppas morgonen (alltså för mig är det snart lunchdax..) blir lugn och så där förväntansfylld som lördagar kan vara ibland. Vi hörs!

  SvaraRadera
 3. Uj, vilken kalabalik. I sådana där lägen inser jag varför jag bor i obygda, skratt, där det värsta hittills har varit att bli väckt av pippande småfåglar. Å det ska jag säga dig Hulda, skratt, att de kan föra et djä..la liv *asg*
  Kikar in senare för att se vad för utlottning du jar hittat på. Kram så länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta du Milla. Fiskmåsarna har inte vaknat på riktigt än :))

   Radera
 4. Vilken början på dagen. Hoppas fortsättningen blir lugnare :)

  SvaraRadera
 5. ujujuj, tidigt upp och du som ville sitta och ta det lugnt på balkongen. Bra drag av dig att ringa dem som ska hålla ordning på folk och fä i vårt land. Jag kan se hur du dukar för att inte bli synlig och det göra att jag drar lite på smilebanden... hehehhe.. värsta spionen Fröken Hulda...

  Hoppas du får en skön lördag... Jag själv ska snart ge mig ut i skogen en runda... har en liten oro i kroppen, den ska bort. :) kram kram

  SvaraRadera
 6. Såg aldrig nån Farbror Blå. Hörde inget mer liv. Åt frukost och sen däckade jag i soffan. Ska nog vakna till liv snart igen :))

  SvaraRadera
 7. Vilken liv i Värstingvik! På Hisingen är det betydligt lugnare. Inte ens min vanliga koltrastkonsert på morgonen. Här är det mest måsar och duvor =)
  Snart ska vi till Göteborgsoperan och lyssna på foajekonsert. Idag blir det musik av SJOSTAKOVITJ och DEBUSSY. Spännande.

  hoppas du får en fin lördag vännen.

  Kram <3

  SvaraRadera
 8. Usch! Inte roligt. Stackars en som mår så dåligt. Hoppas Farbror Blå kom och tog han. Hoppas att din dag ska bli bara bättre och bättre!
  Lördagskram

  SvaraRadera
 9. Så, då var den stökiga delen av lördagen avklarad och nu ska du statistiskt sett ha en lugn och bra dag!

  SvaraRadera
 10. Låter farligt att bo i Värstingvik, trodde att det var en liten idyll:) I morse vaknade jag kl 10. Enda lediga dagen i ett svep av 11 tidiga morgnar, så jag valde att vända mig mot väggen och somna om :O
  Nu ska jag ut i solen!
  Synd att du har glömt var du hittade ditt kommentarsfält, trodde lite att du skulle kunna hjälpa mig...:/
  Ha en bra dag!
  Kram:)

  SvaraRadera
 11. Hoppas det inte är höghuset som du menar har alla hundarna!? :/

  SvaraRadera