fredag 30 mars 2012

Det där med minnet... och tidigare på dagen


Strax innan halv fem vaggar jag in till Petter på Stil för att snagga snagget. Som jag längtat. En cm när man har kortkort hår är MYCKET. "Hej Helén, du ska väl inte vara här förrän nästa vecka", säger Petter och ler med hela ansiktet. Va??? Det visar sig att jag bokat in frissan både idag OCH nästa vecka. Undrar om skadade hjärnceller kan reproduceras?

Eftersom jag lagt i parkeringspengar gick jag in i den där fasligt dyra klädaffären som ligger nära frissan. Hittade den här. Min fråga lyder: "Hur tror ni jag skulle se ut i den? Nån som är villig att köpa den till mig om jag lovar låta mig fotograferas i den"? Nä... trodde inte det!
Tidigare idag blev det lite övningskörning med dottern. Jag vet att jag varit hemma från jobbet för att vila men hur jobbigt är det att sitta i en bil en timma? Just det!

Den här gången styrde vi mot Gränsö där jag tänkt vi skulle ha en mamma-dotter-spa-dag framöver. Träffade A som gav oss en rundtur i nya spa-avdelningen. Jag säger då det. Dit ska vi SNART!!! Snäll dotter bjöd mamma på kaffe. Utsikten är det minsann inget fel på men det är tveksamt om poolen öppnat tills vi ska på spa. Troligen inte. Vi får hålla tillgodo med de som finns inomhus samt jacuzzin där ute (syns inte på bild).
Innan vi bytte plats i förarsätet skulle dottern testa att backa in i en parkeringslucka. Första gången och första försöket. Inte illa va...
Nu får det bli lite mat innan det är dags för frissan... igen. Petter hör av sig framåt halv 8 när han är klar med sista kunden. Hur snäll är han inte på en skala :)

12 kommentarer:

 1. här händer det grejer minsann....
  vad för bakelse? *dreglar*
  kram hulda-maja min ♥

  SvaraRadera
 2. Alltså... det blir frissan på måndag. Helt ok! Har inte mage att låta stackaren jobba till halv 9 en fredagkväll bara för att mitt minne sviktar. Nu tar jag av mig jeansen och hoppar i mjuksbrallor och skön tröja..... Myyyys med tända ljus!!!

  SvaraRadera
 3. Snäll frisör!
  Dottern är redan duktig!

  SvaraRadera
 4. Myskläderna har också kommit på här och ligger under filten i soffan och myser. Vad härligt att du kan komma ut lite och få en fika med dottern. Spa... å vad jag skulle vija åka på spa, men det tar nog ett tag innan jag har råd med det. Minnet är kort men intensivt... jag har en förmåga att boka tvättstugan utan att minnas vilken tid. ... kram på dig Helén ? Var det så ;)

  SvaraRadera
 5. Ja, brås dottern på di? :) Det där med håret vet jag hur det är så därför klipper jag inte kort (så anser mina barn med rätta att det är bäst att jag har långt) :)

  SvaraRadera
 6. tunikan är superfin! fick du avboka tiden nästa vecka eller klipper du dig då istället :)

  SvaraRadera
 7. Bra dag och MYCKET snäll frisör!
  Ha en mysig kväll - och hur gick det?
  Kunde du bädda sängen idag?

  SvaraRadera
 8. MALLA: Klippning blir på måndag
  MÅMGMAMMA: Ja.... jag kunde bädda (ena sängen)

  SvaraRadera
 9. Typiskt en sån sak som jag skulle kunna göra! Blir så nervös när jag virrar eftersom jag har demensfobi. Eller närapå. Därför blir jag oerhört lycklig när jag hör att andra friska, smarta, normala (eller nästan;)) människor också virrar :D
  Häromdagen berättade en kollega (40 år ung) att han kom hem dagen innan och skulle ställa in två lådor från bilen in i huset. Han ställde in den ena, vände tillbaka till bilen och tog den andra. Började gå med den mot huset och tänkte "Det måste ha varit någon i huset, dörren står ju öppen...!" På allvar.
  Kram:))

  SvaraRadera
 10. Vi har lika mycket koll du och jag:). Har läst att du ska klippas på måndag iaf:). Det blir en bra dag, en klippdag i almanackan.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Oh vilken duktig dotter som parkerade så fint!

  Och kära Hulda, hade jag råd skulle jag köpa denna roliga nattlinne (?) till dig bara för att fotografera den med dig i och sätta den på bloggen :))

  Spa är härligt. Jag kommer att få åka till Masesgården i Dalarna efter sommaren. Jag får resan och rehab betald av STRF.

  Lördagskram

  SvaraRadera
 12. Så tokigt med frisören! Men väldigt lätt hänt!

  Tack så mycket för dina otroligt fina och värmande ord hos mig igår!!! SÅ glad jag blir!!! KUl att vi hittat varandra även om det var sorgen som förde oss samman, som du så sant skrev...

  Varmaste lördagskramen till dig!

  SvaraRadera