lördag 31 mars 2012

Copycat

Efter att ha läst det HÄR inlägget hos Joanna kan jag bara inte låta bli att härmas lite. Allt började med att Joanna läst inne hos Monstermalla som undrade hur andra uppfattade henne. Oj vilken härlig läsning det blev hos båda tjejerna. Eftersom jag inte har några andra uppslag idag när det är ruskväder tänkte jag därför göra en copycat och kasta ut samma fråga till er ute i Blogglandia.Ni som varit med ett tag vet ganska mycket men frågan är om ni även kunnat läsa mellan raderna? Om det finns någon som lyckats hitta det hos mig jag inte skrivit om.

Joanna är en relativt ny bloggvän men ack så viktig hon blivit. Våra vägar korsades av sorgliga orsaker. Hon förlorade hastigt sin älskade bror och jag hade tidigare förlorat min pappa. Precis som jag vågade hon skriva om sorgen, saknaden, tårarna, skratten, minnena... och där någonstans fann vi varandra. Å jag lovar... jag skulle kunna ge en trissvinst för hennes hår. Kolla själva (hoppas det är ok att jag lånat bilden)
För att fortsätta på temat copycat bjuder även jag på några foton
 

Ha´ en fin lördag vad ni än ska göra

9 kommentarer:

 1. Jag känner dig som någon som har en egenskap jag aktar djupt: förmågan att vända egna sorger och vedermödor till medkänsla med andra människor. Jag tror inte enbart det rör sig om din pappa utan även annat man tvingas kämpa med på livets stig.

  Du är en sån man känner sig trygg med. Ba' så du vet. ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev jag nästan lite tårögd! Inlägget var ju inte menat som skriv-nu-alla-snälla-saker-ni-kan-komma-på. Konstruktiv kritik är också bra för utvecklingen... men glad blev jag. Kram ♥

   Radera
 2. Jag har fått en bild av dig att du är en trygg tjej som står med fötterna på jorden och värdesätter det lilla i livet. Du ser det stora i det lilla så att säga. Jag känner att du har stor empati för andra människor och trots svårigheter så vänder du dem till något fint. Jag har förstått att du har haft det körigt och tungt ett tag och därför sökt dig till mindfulness och att du är intresserad av hur detta kan hjälpa dig. Och jag hoppas att det kommer göra det på ditt vis med tiden.

  Jag är glad att jag hittat dig i bloggvärlden, du är värdefull för mig. <3 kram

  SvaraRadera
 3. Har inte varit med så jättelänge, men du känns väldigt äkta. En stor portion humor och ett gott humör har jag också märkt att du har, du tom klagar över ditt h**vetes onda med glimten i ögat.
  Kram, kram ♥

  SvaraRadera
 4. Du känns som en person som alltid mår som bäst om Du vet att andra har det bra. Som alltid verkar sätta andra i första rummet, och tyvärr glömmer dej själv stundtals. Du njuter och blir lycklig av en blomma, en soluppgång, ett moln på himlen som har en rolig form, att du lyckas rädda en skalbagge som hamnat på rygg...tror jag.
  Din omtanke om andra är påtaglig, och din avsky för orättvisor riktigt "känns".

  Humor i massor!!!!!!!!!

  Och förmågan att se det positiva även när livet ibland är bråkigt, att kunna vända det negativa till något som stärker istället för att "dra ner en".
  En stor portion allvar tror jag dock att där finns.
  Där "bakom"...ett djup och en stor "fundering"...

  En kopp kaffe på den där bryggan tror jag också att du föredrar, framför en krogkväll på stan...

  Äkta...ja, det är ett himla bra ord!

  Kram påre!
  mOj

  SvaraRadera
 5. Vi känner ju "bara" varandra genom webben, men du är för mig en äkta vän. Jag känner tillit och vet att du både lyssnar och ger kloka svar samt bevarar förtroenden.

  Flera skriver trygg fylld av omsorg om andra och det skriver jag under på. Du har självdistans och humor. Vi är ganska lika :) Men ändå olika. Precis som det ska vara.

  Du har egentligen bara ett stort fel. Du bor på baksidan av landet och alldeles för långt ifrån mig!

  Kram <3

  SvaraRadera
 6. humorn hulda!!!
  och ditt stora rättspatos - ungefär som kjell bergqvist!
  ditt jävlar anamma i kombo med en god kopp kaffe :)
  det stora och det lilla.
  frågor och svar = du.
  och väääldigt felplacerad på kartan!
  love ya ♥

  SvaraRadera
 7. Jag säger som de andra, du bor helt fel på kartan från mig sett. :)
  Vill väldigt gärna träffa dig irl någon dag. Du känns som en äkta, ärlig, omtänksam, godhjärtat och rolig typ. Som kanske inte tänker tillräckligt mkt på dig själv. Men det är nog något du håller på att lära dig. :)
  Kramar ♥

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du hoppade på detta och märkligt att jag hittade det först idag! Helgen var lite hektiskt med vänner och familj, så det blev inte så mycket bloggat...

  Men självklart vill jag skriva något och du får gärna låna bilden på mig. Så där ringlande lockar får jag av saltvattnet i Grekland. Hemma blir det andra sorters lockar, men i Grekland blir det verkligen för festligt!

  Du är en mycket varm och generös person - älskar armbandet som jag fick av dig! Du är också en öppen person som sprider värme och förstår att det är viktigt. Du tänker på andra först och sedan lite på dig själv.
  Livet har gett dig både positiva och negativ upplevelser och erfarenheter, men du låter inte de negativa ta över, utan ser framåt och gör vad du kan för att det ska bli bättre - det är fint, tycker jag.

  Jag är väldigt glad över att vi hittat varandra här, för du är en väldigt fin, omtänksam och varm människa!!!!!

  Stor kram!

  SvaraRadera