onsdag 23 november 2011

PROVSVAR & KLÄDKODER

Nu är jag så in i he......te trött på att va så trött att ögonen ramlar ihop. Ringde därför vårdcentralen för att höra om de fått svar på alla prover som togs. Jo... det hade dom. Alla värden var... BRA!!! Men varför är jag då trött???

Sköterskan skulle be min läkare ringa mig. Får se vilken vecka det blir. På ett sätt är jag lite ledsen över att jag inte lider brist på nåt. B12, kalcium eller nåt. Då hade det ju kunnat åtgärdas ganska enkelt. Men nu då... inget fel... inget att göra... eller??? Suck!

Men... på jobbet kan vi ha lite kul. Det är verkligen bara på kul. Inget tvång här inte. Kunde dock inte låta blir att fota anslaget idag innan jag raglade hem...
KLICKA SÅ BLIR TEXTEN STÖRRE

17 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att de inte hittade något att åtgärda!! Men kanske din läkare vill gå vidare?
  Vad gäller klädkoden skrattade jag gott och tänkte att det där lät precis som en bloggutmaning! Kanske något du ska göra en utmaning av??
  Nu ska jag läsa ifatt hos dig!
  Kramar tröttis och var rädd om dig ♥

  SvaraRadera
 2. Det låter inget vidare att går omkring och känna sig så trött. Hoppas att din läkare kan komma med något förslag. Det är inte pga depression? Vid något tillfälle. Efter allt det som du har skrivit om och gått igenom nyligen så låter det i mina ögon som att kroppen slagit ut all energi...Lyssna på din kropp.
  (förståndiga miss besserwisser doktor M, skratt)
  Men jag tror att du förstår min välmening i orden. Kram

  Anslagstavlor däremot de är bra till sådana där roliga små upptåg. :)
  Vad gör man om man är färgblind och inte har mönsterseende? hihihi
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här är vi också extremt trötta, sover massor varje natt och fattar ingenting! Tror det är det mörka vädret!

  SvaraRadera
 4. Önskar det räckte med 100 timmar tung sömn per natt... men efter några timmar på jobbet funderar jag på taxi för att ta mig hem

  Kram mina fina tjejer

  SvaraRadera
 5. Jobbigt att vara så trött jämt. Jag brukar "boosta" med berocca under såna perioder. Lite piggare blir man. Men kanske inte så pigg som man önskar. Sköt om dig.

  SvaraRadera
 6. Himla synd att de inte hittade något omedelbart. Hade ju varit käckt om det "bara" varit B12. Men du ska väl tillbaka till din läkare, eller hur?

  Det finns ju diverse naturpreparat... (inget jag vågar testa pga min sjukdom) men då är det väl bra att först få uteslutet att det rör sig om något som ska behandlas skolmedicinskt.

  Kul att ni kan ha kul på jobbet iaf. :)

  SvaraRadera
 7. De hittade ju ingenting på mina provsvar heller då jag var dödens trött. Men det berodde ju på psykisk trötthet förstod jag sen.
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Håller tummarna att du kommer på fötter illa kvickt.
  Kram.

  SvaraRadera
 9. Kanske liten aning lättare att stå ut med tröttheten om man vet att provsvaren är bra. Ven katten är f.ö pigg i detta mörker?

  SvaraRadera
 10. Jag känner mig också lite mer trött än vanligt. Köpte c-vitamin/järn brus på apoteket. Kanske kan det ha effekt...

  SvaraRadera
 11. Oj. Ibland är det bara att rida ut stormen, även fast det tar tid. Tänka och då vet man varför. Går inte stressa på att bli piggare. Det tror jag inte fungerar. Genomlida, sova, sova och göra det bästa av det. Ta hand om dig på det bästa sätt du kan och önskar. Det kommer att vända.

  Tack, nu vet jag vad jag ska ha för kläder nästa vecka, slipper fundera så mycket då :))

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 12. Pratade med psykologen och hon sa att när man har utmattningsdepression så har man svårt att sova en tid och sen är man helt orkeslös och matt och orkar ingenting. Det tips jag fick var att sova så mycket jag kunde, ta långa varma duschar eller bad, och gå 30min i strostakt varje dag.. Tänkte dela med mig till dig! Kram

  SvaraRadera
 13. LYCKLIGA & MELINDA: Jag vet att det inte går att stressa fram men jag är en idiot som tänker på vad andra ska tycka när jag aldrig blir bättre (kollegor t.ex.). Att jag bara var fullt arbetsför ett par månader... Å vet du Melinda... jag har ALDRIG haft svårt att sova. Bara de veckor vi vakade över pappa. Annars har jag alltid sovit. Oavsett hur jag mått. Men vem har sagt att man ska va som alla andra (hördes lite bitterhet där.... nä)

  SvaraRadera
 14. B12 anemi har gett mig rena rama h...te. Jag har varit vegetarian sedan 16 årsålder och har lidit av anemi i flera år innan den upptäcktes. Jag har varit i botten! Men blev mycket piggade strax efter jag började inta b12. Det måste jag ta livet ut. Det kan finnas många skäl för varför man känner sig tröt och nere. Kanske kan du ta semester till ett SOLIGT land? Kramar och må så gott <3

  SvaraRadera
 15. Se där...som en matsedel ;)
  Hoppas verkligen att du kommer att känna dig piggare snart.
  Har du provat ljusterapi?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 16. Är det bara kvinnor där? Eller vågar/vill männen som vill ha lite kul på torsdagar ha på sig kjol/klänning? Eller? :) :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera