lördag 11 juni 2011

Lite dålig styrfart

Precis som fina Elisabeth på http://www.punctumsaliens.se/eftertankar/om-livstakt-och-styrfart skriver om livstakt å styrfart så handlar det om att hitta sin egen takt.

Idag har jag inte svårt med takten men däremot med styrfarten eller hur jag ska säga. Finns ingen fart alls. Så jag måste försöka hitta den. Men inte för att andra kanske tycker att jag är lat om jag inget gör idag, utan för att jag VILL komma igång och göra NÅT. Jag vill diska och ta några drag med snabeldraken . . . men lusten finns inte. Kanske den kommer om jag tar en stor kaffe å lite balkongluft.

Igår hittade dottern & jag dessa små sötisar när vi var på turné och vem blir inte lycklig över ett sånt fynd
Å så har jag lovat Jeanette (hon till höger i min blogglista) att visa blomman jag lyckades rita i nåt dataprogram
Sist men inte minst hade en av min fejsbookvänner hittat den här bilden som får vem som helst att dra på smilbanden

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag kan inte heller skryta över farten här, så vi kan ta varandra i hand. Å andra sidan är det tillåtet att vara lat, det ingår i de mänskliga rättigheterna.
  Tänkte ta mig ut och titta efter, om gräset torkat efter gårdagens heldagsregn. Men lovat inte att göra något...
  Trevlig pingstafton önskar Sotis och matte!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen en konst att vara lat som Aila skriver. Jag har svårt för det, men håller på att lära mig, men frågan är om det kommer att ta hela livet.Fast betydligt långsammare har jag blivit. Du är en sann livsnjutare Helén. Hoppas du får en riktigt fin pingsthelg.

  SvaraRadera
 3. Kram till er fina tjejer som kommit att finnas i mitt liv via cyberspace... inte alla förunnat ♥

  Idag är det väl inte direkt latheten som är det största bekymret utan att hitta VILJAN att göra nåt. Men med er peppning blir det kaffe, finska pinnar och sen en tur till ridskolan för lite fotande ♥

  SvaraRadera