söndag 5 juni 2011

Kanske, kanske . . .

Imorron e det dags . . . att provköra en fyrhjuling. En bil alltså. Har fått erbjudande om en som passar min plånbok. Så länge den inte ser ut som ett lik eller låter som ett tröskverk och kan transportera mig från A till B är jag inte särskilt kräsen. Återkommer med rapport. Spännande som attan. Å inte behövde jag bli upptäckt av nån som gillade mina foton. Drömmen kanske slår in i alla fall . . .

9 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att bilen ska vara mer bil och mindre tröskverk/vrak!
  Och gärna röd...:)
  (Typisk kvinnlig egenskap har jag förstått att kvinnor har bättre koll på färgen än funktionen av fordon - i detta sammanhang är det givetvis mestadels ett skämt!)

  SvaraRadera
 2. Men du har delvis rätt. Färgen ÄR viktig. Får absolut INTE vara rostfärgad. Jag kan inte påstå att jag är nån hejare på motorer även om jag vet vart spolarvätska, kylarvätska och olja ska fyllas på. Så imorron får jag hålla tummarna att grannens bror (som är bilmekaniker och säljare av bilen) inte är ute efter att lura på mig ett riktigt kronvrak. Det klarar jag så bra av att vara själv ibland ;)

  SvaraRadera
 3. Något vrak ska det förhoppningsvis inte vara. Men det är ursvårt det där med att köpa bil, tycker jag. Vi spanar själva efter något nytt, våran nuvarande har gått 44 000 mil, men alltid är det något fel. Jag är noll intresserad av bilar själv, har inget körkort, men när trissvinsten kommer (obs! när, inte om ;)) ska jag banne mig köpa en helt ny bil.

  Det var ju bra om det ordnar sig utan fotoupptäckt, men jag hoppas den kommer ändå, du tar fina bilder, begåvning finns där allt!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. spännande!
  håller tummarna för dig :)
  här på landet har vi varsin bil - minst!
  min storebror som bor i centrala göteborg lever helst utan. spårvagnen utanför dörren och enorma parkeringsproblem. idag ska jag faktiskt åka till en sjö och fota lite. har inte varit där på tjugo år. kanske vi kan doppa fötterna...
  kram och önskar dig en god affär (eller mycket bil för pengarna) så får du berätta sen.
  kram och ♥

  SvaraRadera
 5. S: Tack för komplimangen.... jag bugar mig och önskar samtidigt jag hade råd med en svindyr kamera. Men det inköpet tar jag NÄR Triss-vinsten kommer, för plötsligt händer det.

  Bön(an): När jag blir med bil ska jag oxå ge mig ut till olika smultronställen jag har. Det är faktiskt enda anledningen till att jag vill ha en bil. Bor ju mitt i stan och kan cykla nästan överallt.

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du får hem en riktig pärla! :)

  SvaraRadera
 7. Blir det affär LOVAR jag fotobevis ;)

  SvaraRadera
 8. Väntar, väntar, väntar på att den ska landa här utanför så jag får provköra

  SvaraRadera