tisdag 31 maj 2011

Vikten av beröring

Lyssnar på Efter 10 på TV4 och det diskuteras relationer. Bland annat pratar en man om nåt som kallas DingoDingoKramen.
Här nedan följer beskrivningen som jag hittade på Facebook: 

En kvarts lång kram för dig som inte vill mesa.

Vi svenska män är ensammast i världen. Vi har fler singelhushåll, mindre sex, mindre kramar och mindre hudkontakt än resten av världen. Så kan vi inte ha det.

Vi önskar att DingoDingoKramen inte skulle behövs. Men det gör den!

Den är ett fenomenalt verktyg för att må bättre, tryggare och bli gladare. Man behöver inte längre åka på spa, gå till dyra massörer eller gifta sig. Man behöver inte heller först göra mål i någon fotbollsmatch. Man kan ta en vän och sätta igång.

Stör mig att det står "vi svenska män"... borde stå "vi människor". Jag är i alla fall en av dem som behöver mera kramar för att må bra. Det borde f*n va en mänsklig rättighet att få minst en kram om dagen!

9 kommentarer:

 1. Kramar är så viktigt. Minns när min sambo "gick i väggen". Då vart han rekommenderad av läkaren att kramas och vara nära för att återhämta sig snabbare.

  Vilken underbar bakgrund du har lagt upp. Man blir så glad av den.

  Här kommer en cyberkram till dig!

  SvaraRadera
 2. Ja faktiskt - här kommer en kram!

  Och tack för din fina kommentar till mitt inlägg. Det fina var att jag faktiskt tänkte på dig när jag skrev inlägget. Det måste kännas svårt att inte ha någon grav att gå till, jag hoppas att det ska lösa sig snart.

  Kram igen!

  SvaraRadera
 3. Marianne: Jag önskar att jag haft nån att krama när jag var och nosade i tapeten (är fortfarande inte fullt arbetsför). Bakgrunden tog en evighet att hitta, men bra blev det till slut. Skam den som ger sig. Kram tillbax!

  Catrin: Du e en fin människa som jag är glad att jag hittat. Imorron hoppas jag få tillgång till bil så jag kan åka och "träffa" pappa. Har varit i kontakt med församlingen idag och "människan" har fortfarande INTE hört av sig för att boka in tid för urnsättning. Det är skamligt. Tack för att du finns ♥

  SvaraRadera
 4. Ja, visserligen är jag inte feminist men visst är det märkligt att karlarna alltid står i centrum för alla behov här i världen?

  Det blev toppenfräscht här i bloggen..ljust och glatt =D

  Jag hoppas du får en kram och annars kommer det en nu KRAM.
  Ha en skön och solig kväll.

  SvaraRadera
 5. Tack för kramen... för nån IRL får jag nog inte. Det blir till att krama kudden sen. Jag njuter nu av den kommande kvällen. +21 grader i skuggan :)

  SvaraRadera
 6. Hinner inte skriva men en STOR kram!

  SvaraRadera
 7. Skickar en dingedong kram, eller vad den hette...den får duga tills vi ses igen!
  Kram Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Kram tillbax vännen! Hälsa sonen när du ser honom ♥

  SvaraRadera