tisdag 31 maj 2011

Soldis & fågelkvitter

Börjar jobba efter lunch idag - å då vaknar jag givetvis 06.00!!!

Men vad gör det när man vaknar till sol, fågelkvitter och en och annan lastbil?

Försökte mig på att foga samman tre foton till ett så kanske ni får en aning om vilken utsikt jag vaknar till varje morgon.

Kuriosa: Om jag sitter rakryggad på toa och har dörren öppen har jag sjöutsikt genom köksfönstret


Kaffe på balkongen - sämre kan man ha det


PS. För första gången på många, många år har jag bett en bön. En bön om att jag ska slippa vara så arg. Att min dotter, familj & vänner har det gott. Att jag snart ska få gå vidare med mitt liv så jag framför allt slipper ilskan och oron. Å så har jag bett om att få fortsätta ha förmågan att känna och kunna visa tacksamhet över det jag har - familj, vänner, bra boende och bra jobb DS.

5 kommentarer:

 1. Du kanske längtar efter värme och glädje.. Den nya layouten gul-orange kanske ger dig finfin start på månaden Juni. Hoppas det! Jättefin om du frågar mig. Njut din dag!

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir. Du anar inte hur länge jag höll på igår med layouten och vad fult det blev typ 100 gånger. Nu kör vi på den här och förutom lila och grönt är jag allt lite småförtjust i orange.

  Sol-Kram från norra Smålandskusten

  SvaraRadera
 3. snyggt!!!
  och vilka bilder du får till - me like.
  jag ber böner. har liksom inget att förlora på det :)
  dock har jag inte fått hjälp med övervikten - än... men när det är migrän och h*e så brukar det hjälpa.
  blogger kass???

  SvaraRadera
 4. Ja, det var en uppiggande layout! Utsikt över vatten, kan det bli bättre, jag blir avundsjuk. Hoppas det blir mycket fint väder i sommar så du kan njuta riktigt av det.

  Tack för besöket på min blogg!

  SvaraRadera
 5. Jeanette: Märker att det strular... kommer inte åt din blogg :(

  S: Jag är klok nog att inte bli hemmablind. Njuter varje morgon - oavsett väder och årstid. Jag hade tur som fick den här lyan. Vad gäller solen så besöker den min balkong fram till max 09.30 men detta innebär att man kan njuta av balkonglivet under varma dagar utan att sitta i 100 grader!!

  SvaraRadera