måndag 17 september 2012

Orkar inte


Jag orkar verkligen inte skriva om sånt som jag skulle vilja skriva om. Glada saker. Vardagliga. Upplevelser. Glädje. Allt är så j*a tråkigt och långsamt och jag sjunker i blåleran. Den där feberkänslan... den besöker mig varenda dag och jag har nu fört feberkurva i en vecka. JAG HAR INGEN FEBER men jag är varm som satan på huden. Mest huvud/ansikte/mage... Kärringskållaprovet visade ju... ingen skålla!! Om jag inte har feber eller skålla måste det alltså vara... inbillning. Så är det säkert. Ja, ja... ironi som kanske kan tolkas som nån slags bitterhet men så är det INTE. Men jag orkar inte må så här skit längre. Jag skulle vilja sälja huvet och byta kropp... eller nåt
 Ja det är lite trist pissigt just nu och så får det väl vara tills det vänder

18 kommentarer:

 1. Trist pissigt här också, så vi kan deppa ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske lika bra. Inte kul att deppa ensam

   Radera
 2. Det är lättare att må dåligt om man vet varför. En diagnos gör så att man mår bättre...åtminstone lite bättre...
  *drar upp dig lite från blåleran*
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är min högsta önskan.... att få veta varför.
   Jag känner hur du drar lite ♥

   Radera
 3. Drar upp ur leran lite från framsidan av landet.

  Ibland är det jävligt pissigt, men du är inte ensam och vi har alla mått dåligt och önskat man kunnat svälja huvud och byta kropp.

  Jag önskar så att jag kunde få dig att må bättre vännen.

  Kram <3

  SvaraRadera
 4. trisst pissigt här med, men jag har haft en bra dag. Men nu slog ledsenheten till igen. bläää. Vi tristar ihop. kram kram

  SvaraRadera
 5. Å jag lärde mig nåt nytt, kärringskålla har jag aldrig hört förut. :)
  Kramar ♥

  SvaraRadera
 6. Hittade din blogg via Dum Spiro Spero! Kan inte låta bli att le lite när jag läser för jag är också så j.vla trött på mitt huvud och min kropp som inte orkar .... Skönt dock att inte vara ensam :)Jag sållar mig till tristhetens skara idag :)!// Leontine

  SvaraRadera
 7. Det här bilden stämmer bra på mig med.. Kärringsprovet har inte visat nånting men känningarna kan komma smygande redan några år innan. Så det är ingen inbillning hur du mår.
  Styrkekram till dig <3

  SvaraRadera
 8. Hoppas att det vänder snart då!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Jag sällar mig i leden av deppon ;)
  Ibland finns där faktsikt inte en känsla av vardagsglädje ens och det som inte finns blir ju svårt att skriva om. Hu, vad jag lät deppig nu men ibland kan det vara precis så, trots att förståndet vet bättre :)
  Kram på dig där nere!

  SvaraRadera
 10. Jag tycker du är förbaskat fin som tar dig tid att kommentera och sprida lite värme hos mig. ♥
  Som jag hoppas att de ska hitta något konkret för dig som kanske ger en utgångspunkt för att GÖRA något. Det är hemskt när man inte ens vet vad gyttjan består av. Har varit där själv fast på ett annat sätt, och brrr.
  Många styrkekramar!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Sänder god karma så här via cybern :)
  (hoppas det inte var för klämmkäckt ;)

  SvaraRadera
 12. Ja, det är ibland ett rent helvete att jämt gå och känna dom där vallningarna...
  Mitt prov visade ju att jag verkligen är i "den berömda tantåldern", och det har jag väl kanske varit i flera år nu. Har haft det så här minst tre år nu...och man håller verkligen på att bli knäpp emellanåt!!!

  Fast olika mediciner (bl a anti-depp) kan också ge en del av denna "febriga känsla". SÅ mer ska ju mer ha, som dom säger...Grrr!

  Vågar du testa jättenattljusolja? Jag har precis börjat med dom för jag vägrar utsätta mej för hormonpiller när jag har så mycket annan skit.
  Den smörjer visst både hud och slemhinnor och allt möjligt annat också..så den är nog inte så "farlig" att testa mot dom där svettningarna. Prata med någon på Hälsokost-affären?

  Massa kramisar till dej och jag draaaaaaar också allt vad jag kan så du sprattlar upp ur den där blåleran snarast!
  Pöss..
  Moj

  SvaraRadera
 13. Först.... TACK alla fina för att ni orkar peppa. Jag vet att flera av er har det betydligt värre ♥

  Den här värmen jag pratar om... den kommer inte i vågor. Den finns där mest hela tiden och allra mest em/kväll. Skållhet på huden men ingen feber. Så har det varit läääänge nu. Nästan lika länge som jag haft värken i underkroppen.

  Idag regnar det och jag tror att jag ska stanna inne hela dagen (kanske)

  SvaraRadera
 14. Jag dras också me feberkänsla och värmeslag. Men jag vet orsaken. Biverkningar av medicinen. Du har inte fått någon ny sort eller så? Krya på dig.

  SvaraRadera
 15. Jaaa......du är iallafall inte ensam om det....

  SvaraRadera