fredag 3 augusti 2012

Kramar, glädje, skratt och rörd


Så härligt att få träffa den goa familjen B igen. Faktiskt första gången vi får träffa dem alla fyra samtidigt. Lilla Momo har jag bara sett på kort förut men storebror L har jag träffat när han var mindre. Min "son" D blev just min "son" 2001 när vi gick på folkhögskola tillsammans. Eftersom han är 32 kan jag ju inte (jo kanske nån i den åldern... men inte jag) vara hans mamma men det blev jag i alla fall. Han bodde på skolans internat och jag kom med bil. Varje morgon satt han innanför skolporten och väntade på "mamma". En gång i veckan tjatade han till sig veckopengen (EN krona).

Roligast var nog ändå den dagen jag stod inne på det lilla postkontoret vid en sån där pulpet som fanns. Då kommer D in och börjar tjafsa med mig på skoj (vilket tanterna där inne inte alls fattade). När det var min tur vid luckan kom han efter mig, ställde sig och hängde, surade lite och sa högt och tydligt... "Mamma... jag vill faktiskt också ha tårta när jag fyller år. Det får ju alla andra". Gissa om tanterna såg ut som fågelholkar. Det är ju trots allt bara 15 år mellan oss och jag såg jätteung ut på den tiden ;)

Han kom att bli en i familjen och dottern fick en "storebror" som hon såg upp till. Det är nu drygt 10 år sen och vi har fortfarande kontakt. Så... här kommer bildkavalkad från dagens snabbvisit av familjen B som var på väg till Skåne på bröllop.
Typisk pose för D
Syskon eller inte... dom gillar varann
D:s sambo och barnens mamma E... Sååå go tjej
Momo fick sig en flugtur
Glädjen över att få gunga efter 4 timmar i bil tog aldrig slut
Tror allt att Momo blev lite kär i Chloe
Sist men absolut inte minst. När jag kommer hem har posten kommit och det ligger ett vadderat kuvert och väntar på mig. Ser vem avsändaren är undrar vad hon nu hittat på. Öppnar, läser det medföljande kortet och blir så rörd att tårarna nästan kommer (önskar ibland att jag hade lättare för att gråta).

Fina, fina Tali (med Livets Vägar) har skickat mig denna oerhört vackra ängel som hon köpt med sig från sitt hemland. Handgjord av olivträd. Den står nu vid min säng och kommer alltid, alltid att vaka över mig Tusen tack räcker inte långt men tack underbara människa för att du är den du är

12 kommentarer:

 1. Vilken vacker ängel du har fått. Kram

  SvaraRadera
 2. Herregud vilken flygtur...?!!! :-O
  Haha!

  SvaraRadera
 3. Wow! det var en rejäl flygtur!..
  Nu förstår du Hulda, jag ville driva med dig i morse när du skrev svar på min kommentar, du skrev: Det KAN faktiskt hända härliga saker..." Jag ville skriva nåt annat svar än det jag skrev men ville inte riskera avslöja hihi :) Glad att du gillar ängeln. Kraaam <3

  SvaraRadera
 4. Kul med extra familjemedlemmar!

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Kan man lugnt säga... och det fortsatte. Kommer snart i ett blogginlägg nära dig :)

   Radera
 6. Så härligt med lite bonusfamilj så där. och som man inte tappar kontakten med som det så lätt blir.

  Underbar ängel. Förstår att du älskar den.

  Kramen!

  SvaraRadera
 7. Verkar vara en härlig kille. Så kul att få en son bara sådär. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa. Två ungar och bara en förlossning :)

   Radera
 8. Härlig extra familj och fin ängel :-) Kram snygging ;-)

  SvaraRadera