onsdag 8 augusti 2012

Jag tror att torka kan vara bra


Bloggtorka alltså. Det betyder ju inte att det inte händer nåt i mitt liv men det händer inte såna saker jag behöver skriva av mig om. Det är ju det jag har bloggen till. Att ventilera. Få ur mig. Ibland blir det en bilddagbok och ibland blir det ingenting.

"Ingenting" idag är att prickarna doktorn tittade på var helt ofarliga så där behövdes ingen kniv. Fick även beröm för att jag gjorde precis rätt när jag undersökte prickarna (leverfläckar). Fick ju ta bort en förra året. Skönt att slippa igen. Just nu! Har så det räcker.
Undrar varför det är så viktigt att dörren till Hudmottagningen måste hållas stängd? Vad kan smita ut därifrån om den står på glänt? Antagligen vill jag inte veta...

"Ingenting" idag kan bli vad som helst men just nu gör jag inte mycket mer än leker med fingrarna över tangentbordet och doppar en bulle i kaffet emellanåt.

PS. Jag kan även meddela att Furix fyller sitt syfte. På 40 mg går det åt cirka en halv toarulle. Jag kissar alltså men har inte mindre ont och går inte ner i vikt DS.

8 kommentarer:

 1. Det kanske tar ett tag innan Furixen verkar. Ja..annat än det syfte som visas nu,vill säga.
  Ibland är det bra att göra"ingenting" :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Haha så bra att du kissar! Det är inte så skönt att bli tappad;)
  (Som man kan bli på förlossningen om det tar för lång tid att föda;))
  Du får nog ha lite tålamod med din Furix, det tar kanske ett tag innan förändringarna dyker upp. Viktminskning tex sker inte i en handvändning.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Syftet är ju att slippa domnade och kalla vader/fötter men tappar man ett par hekto så är det ju bara en bra bonus :)

   Radera
 3. Sonen tog bort en sån prick för några veckor sen och svaret var inte så bra men det är 'reversbar' alltså om man tar bort allt så blir det ingen malingt. Så idag var vi på hud o kollade på resten och dom tog bort mer av det som tidigare opererades bort. Det fans rester där. Nu är allt borta. skönt! Vi ska dit om ett år på kontroll.
  Kram fina Hulda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att dom såg och tog bort resten. På mig fick dom bort allt vid första försöket förra året ♥

   Radera
 4. Bra prickar är bra!
  Dåliga prickar är skit...

  Furix...är det "bara" vattendrivande, eller vad är det?
  Äsch...förresten...jag kan ju googla! Hahaha!
  Nyfiken i en strut vettu..

  Hoppas ontet försvinner snart bara...kanske aldrig allt försvinner, men i alla fall så livet blir mer drägligt för dej!

  Kram vännen!

  SvaraRadera