onsdag 23 maj 2012

Vatten & skir grönska


Tänk... vi tar det för givet. Bara att vrida på kranen så kommer det. Både varmt, kallt och ljummet. Alltid. Så är det minsann inte på alla ställen på vår jord.

Från den här vackra sjön - Hjorten - får vi vårt dricksvatten.
Dit gick färden idag när vi körde dottern, jag och liten hund
Det är så magiskt ute nu med den skira grönskan och alla dofterna så endorfinerna bara sprutar...

12 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt!

  SvaraRadera
 2. ja, jag håller med dig fullständigt Fröken Hulda. Fina bilder på vatten, livets dryck och sedan är det skönt att bada i också. heheh kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att kunna dricka vattnet vi har (bara det!) och att vi har den natur vi har! Allt detta som vi skall vara rädda om men som vissa inte tänker på.

  SvaraRadera
 4. Trevligt att även andra blir som saliga. Själv känner jag mig närmast knäpp vid den här tiden, men på ett positivt sätt.
  Årets första gräsklippning idag!

  SvaraRadera
 5. Men precis så har jag ju många gånger tänkt. Vad lyxigt, vi kan använda rent vatten när vi vill och behöver...Och så mycket mänskligheten slösar...

  Söt liten hund och söt liten dotter :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder. Vatten är ett måste på många sätt. Jag längtar hav och saltvatten. Men Vänern duger. Vatten som jag både badar i och dricker :)

  Kram till dig du fina. Jag har inte orkat/hunnit skriva något, men stå på dig och lita på din intuition och våga jobba med det som är kämpigt. Alla terapeuter har inte rätt och står för sanningen.


  <3

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder! Det är verkligen härlig tid nu. Kram

  SvaraRadera
 8. Rent vatten direkt ur kranen är det bästa som finns!
  Vackert där vid sjön!

  SvaraRadera
 9. Vi i sverige lever i lyx men ändå klagar vi...vilka vackra foton.

  SvaraRadera
 10. Så lyxigt att kunna få vatten direkt ur kranen - håller med! Vilken vacker sjö dessutom! Lika vacker som både dottern och hunden!

  Kram!

  SvaraRadera