tisdag 15 maj 2012

Slappna av

"Att sluta kämpa och istället slappna av ger livet vingar och själen ro"

 Så står det på tavlan ovan som finns att köpa hos Kreativ Insikt som är en fantastisk sida med många klokheter.

 

Ska om ett par timmar till jobbet och träffa chef och kollegor för genomgång av mina ärenden. Tant doktorn sjukskrev mig ju väldigt länge. Längre än jag kunnat ana. Helt till den sista juni och sen på halvtid till slutet av augusti. Detta innebär lååång tid till rekreation av kropp och själ. För att kunna släppa jobbet måste jag dit och "delegera".  Jag erkänner... det känns inget vidare med tanke på att alla har fullt upp men jag har inget val. Ett syfte är alltså att lämna jobbet där för att på så sätt kunna sluta "kämpa" och bara slappna av.

7 kommentarer:

 1. Bra att du tar vara på dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig lätt att lägga på andra mer börda - men en vacker dag finns ju du där med starka armar och hjälper till att avbörda dem.
  Är det inte det som är det vackra med livet - kretsloppet där vi ger och får, behöver en krycka eller agerar som krycka. *krampårej* :)

  SvaraRadera
 3. Ja, man måste ju lyssna på kroppen!

  SvaraRadera
 4. Bra! Ta hand om dig först och främst. Kram på dig.

  SvaraRadera
 5. Va bra att du får en ordentlig chans att hämta nya krafter, det gör man inte på en "grisblink".
  Ha det så gott ♥

  SvaraRadera
 6. Bara man har bra förstående kollegor och man tillsammans kan göra det bästa av situationen. Har själv kännt mig lite "klara inte av alla arbetsuppgifter under några veckor" hur lätt är det jobba med små barn och inte kunna sitta på huk?!

  SvaraRadera
 7. Oj då! Här har det regnat inlägg ser jag! :)Vad skönt att du har blivit sjukskriven så länge. Du måste få tid att komma igen utan stress! GRATTIS till glasögonvinsten! Det var roligt, och så snabbt det gick! Jag tävlar om en badrumsinredning haha, men jag har inga speciella förväntningar. Men vem vet - plötsligt bara händer det! ;) Kram ♥

  SvaraRadera