torsdag 31 maj 2012

Kanske man kan göra en Ranelid?

Å nu menar jag inte frisyren utan hudfärgen. Men jag är bara intresserad av att få färg på bl.a. benen (flera nyanser ljusare än Ranelid). Så smidigt med en spray istället för brun-utan-sol-klet som kan bli randigt och fult vid fötterna. Jag blir aldrig brun på benen längre. Varför??? Det blev jag ju när jag var lite yngre tonåring. Just ansiktet, benen och armarna vill jag gärna ha lite färg på till sommaren. Känner mig lite piggare på nåt sätt. Resten av kroppen är inte så noga. Den kan jag täcka med stora, svala tunikor. Nån annan som funderat på det här med varför vissa kroppsdelar inte blir bruna ju äldre man blir?

17 kommentarer:

 1. Dove har bodylotion som funkar bra. Undrar varför inte jag använder det? Har ju hemma...

  SvaraRadera
 2. ja, svårt med benen, man jag har inte tålamod längre att sola. Det får bli som det vill med brännan. Lite piggar och fräschare känner man sig när man får lite färg det håller jag med om. Jag kan lägga mig i solarium under våren bara för att få lite färg och känna mig piggare. Det blir som det blir... men även en rund mage blir fin när den är brun... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har köpt ett mirakellinne idag. Nåja... ett litet mirakel i alla fall... just för runda magar :)

   Radera
 3. Hjälp - en skräckbild.
  Spray är bra för vita ben men man solar rätt snabbt fram lite färg på dem.
  Jag tycker jag blir brun som förr, men jag sitter bara i solen korta stunder numera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog olika från person till person. Jag blir inte brun på benen

   Radera
 4. Akta dig för solen kära vän! Du är fin som du är. (och han ser ju förskräkligt ut) Förresten: Jag vill oxå få mer färg men i år måste jag akta mig från solen. Jag har fått strålningar motsvarar 50 grej. Det är skitmycket. No more sun for me...
  Kramis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer akta mig för resten av livet )med tanke på pappa om inte annat) ♥

   Radera
 5. Själv har jag turen att bli brun snabbt och lätt. Fast nu när sommaren dök upp så snabbt slabbade jag på lite BUS för att inte chocka omvärlden med mina vintervita spiror. Brukar använda Apotekets billiga som är precis lika bra som alla svindyra jag provat. :)

  SvaraRadera
 6. Mina ben blir ALDRIG bruna! Har överhuvudtaget väldigt svårt att få lite färg. Det känns så tråkigt att ha det så.. Jag vill också se brun och pigg ut på sommaren. Men nej. Vit vitare vitast. Det är jag det. Jag skäms för det ser ut som att jag sitter inne hela sommaren. Brukar använda brunutansolkletet. Men så jobbigt.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Jag blir inte heller så brun men det går att lösa med brun-utan-sol av ett lite dyrare märke, de är riktigt bra. Använder mest på mina ben vid behov.

  SvaraRadera
 8. Va? Är det så? Det har jag aldrig tänkt på hos någon. Intressant.

  Och visst borde vi sola försiktigt, men det är ju så ljuvligt... Jag älskar att sitta i solen. Åh, vad jag njuter av värmen... Och blir genast lite piggare av min brunare nyans efteråt.

  Kram fina du, oavsett benfärg!

  SvaraRadera
 9. Mina ben blir heller aldrig bruna! Armar och ansikte blir det till en viss grad, men ALDRIG benen. Konstigt.
  Men jag är hellre blek än Ranelidbrun:)
  Ha en bra dag!
  Kram:)

  SvaraRadera
 10. Vill med ha lite extra färg.. men hinner ju aldrig sitta ha, ha.

  SvaraRadera
 11. tvärtom här. blir brunare med åren. dock får benen färg sist.
  förutom magen. den har inte sett dagsljus sedan år 1879.

  SvaraRadera
 12. Kritvita ben här, fast ansikte, urringning, nacke och armar får färg (dock inte Ranelidsk) Kör inte solning i bikini, har ändå aldrig gillat strandhäng.

  SvaraRadera
 13. Blir inte heller brun. Men då kanske man måste vara ute i solen...? ;)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera