tisdag 29 maj 2012

En del undrar...


... hur min kropp mår. Har inte skrivit så mycket om det på ett tag utan fokuserat på det som är gott i livet. Måste tyvärr meddela att det inte blivit bättre. Däremot har det inte blivit sämre och det är ju SKITBRA!

Natten som var innehöll mycket skruvande runt på grund av ont. Svårt att hitta en schysst ställning när det värker i båda höfterna och ryggen och benen. Men det går ju inte bara att ge upp. Så jag snurrade tills jag somnade av ren utmattning.

Tack o lov för sjukgymnastik idag. Känns så bra den där timman när jag är där och tränar... sen smyger sig den jäveln på igen... smärtan alltså. Måste dock invänta en "bedömning" innan eventuell remiss till smärtklinik.

Fram till dess fortsätter jag fokusera på småglädjor och kör lite bilddagbok här på bloggen. Tur att det inte syns på utsidan att det känns så här på insidan :)

12 kommentarer:

 1. Man får glädjas åt att det inte blir sämre!

  SvaraRadera
 2. Små små steg är också ett sätt att komma fram till målet.
  Håller tummar och tår för att din kropp ska bli lite mer samarbetsvillig igen.
  Kram - i kylan! Brr

  SvaraRadera
 3. har jag inte sagt att du INTE får publicera bilder på mig utan mitt tillstånd!!!
  kram i din dag ♥

  SvaraRadera
 4. Du är stark och har rätt fokus, tappa inte det. Kram på dig min vän..

  SvaraRadera
 5. Helt rätt tänkt. Kroppen läker väl ihop så gott den kan och medan den gör det får man njuta av allt det goda som faktiskt finns ändå. *kramen*

  SvaraRadera
 6. Rätt inställning. Tror det enda man kan göra i ett sånt läge är att fokusera på det som är bra. Även om det känns jobbigt.

  Styrkekram!

  SvaraRadera
 7. Inga nyheter är bra nyheter liksom. Kram påre! ♥

  SvaraRadera
 8. Nä, man sover inget vidare när man liksom inte får vara ifred för värken. Inte enkelt att komma igång på morgonen efter heller.

  SvaraRadera
 9. Det är skit det där med våra kroppar, önskar man kunde sälja dem billigt! Väljer med att sällan skriva något... (det som inte sägs högt/skrivs finns inte...) eller nåt.. Hade besvärlig natt igår, vilket resulterade att jag sen höll på att försova mig. Kom exakt samtidigt som första barnet. Fick säga nej till en träff i stan med goa vänner, men ikväll ska jag försöka gå till konserthuset där vi som jobbat i 25 år i kommunen (!) ska bli belönade!
  MEN hade ryggen fått bestämma hade jag legat kvar i sängen istället för att jobba.. Blääää

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för jävligt att man ska behöva tacka nej till trevliga saker. Idag ska jag äta lunch med 2 kollegor. Den ena ska sluta och vi ska bjuda på lunch och prata lite. Fick ett sms med fråga om vart vi ska träffas och min första tanke är... vart ska jag parkera för att inte behöva gå så långt? SKIT ÄR DET!!!

   Radera