måndag 5 mars 2012

Göm den - glöm den


En liten hälsning till Fru Venus angående vågarna som fortfarande finns i vissa hem. Dom ljuger... bara så du vet

15 kommentarer:

 1. ha ha ha...
  å jag som har en i min blogg idag ;)
  kramen och trevlig ny dag önskas braiga dej ♥

  SvaraRadera
 2. En gömd/glömd våg är en bra våg. ;)

  SvaraRadera
 3. Haha :)) fast den sista våg som jag ställde mig på var rätt så snäll!

  SvaraRadera
 4. Jag äger ingen våg. Jo en gammal hushållsvåg finns någonstans i källaren, men den är nog inte så lämplig att placera en välväxt lekamen på.

  Så länge kläderna inte stramar och jag kan ha på mig mina tighta jeans hela dagen utan att knäppa upp för att kunna andas så är det ok.

  Ha en fin måndag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha, ja men den visar ju i alla fall om man gått upp eller ner..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Jag har slutat använda vågen, jag utgår från hur kläderna sitter och känns. Sedan har jag provat allt för att minska mina kilon som jag lagt på mig genom min sjukdom, och inget fungerar... så då är det ännu mer oviktigt att ställa sig på vågen. Ha en skön dag. kram

  SvaraRadera
 7. Det är just det som är bekymret här oxå. Spelar ingen roll vad jag gör. Tappade 4 kg förra året när pappa var sjuk, men dom kom tillbaka och några till. Ändå försöker jag äta rätt. Inget chokladsug längre. Inte en tiondel av kakbehovet. Knappt nåt kaffe. Försöker promenera. Lika bra att gilla läget och göra som Inna... så länge det inte stramar. Dock kunde det ju vara kul att kliva i en bikini eller baddräkt till sommaren

  SvaraRadera
 8. Jag har stannat och det händer nada på just den där dumma vågen! det värsta är att de känns som om jag inte "förtjänar" att köpa något nytt förrän jag gått ner tre kilo till och de sitter som berget?? Jag gick ner ca sex kilo efter op men sedan har det stannat av. Jajaj, det ordnar sig. Bikini blir det i vilket fall som helst!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja, eller så kanske min våg pratar utrikiska? ;-))
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Har ingen våg. Har ett måttband som jag har klippt av vid 90 cm. Är där någonstans nu och det är åt fanders för mycket, så snart har jag inget måttband heller;)
  Kram.

  SvaraRadera
 11. Jag vet. Det är därför jag har ställt in den i ett förråd. Låååångt in!
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Åh, bara ÄLSKAR denna bild! Så jäkla underbar!

  SvaraRadera