onsdag 18 januari 2012

Finns inte på kartan


Idag är det ett uttryck som passar mig som hand i handske. Det finns inte på kartan att jag orkar läsa/kommentera hos er alla. I´m so sorry! Trött som ett snöre så här mitt i veckan... men jag är stolt att jag fick den kaxige rektorn att göra bort sig genom att jag var mer påläst på nya skollagen än han

Lunchen intogs hos mamma. Var såååå hungrig att jag inte kunde hålla kameran stilla. Tårtan i bakgrunden är en budapeststubbe för mamma fyller år... på lördag. Men då är hon i Sthlm hos lillebror och barnvaktar, så vi firade idag med present... och tårta. Efter min lunchlåda. Ja... ni ser ju på andra fotot att stubben var god (och jag är numera ett kilo tyngre eller så)
Efter jobbet tog jag en sväng förbi pappa för lite stillhet
Blir sängen tidigt ikväll igen. Å tyvärr måste jag meddela att halsontet återvände under eftermiddagen, så nu räknar jag med att tummar hålls över hela vårt avlånga land för att inte även febern gör en återkomst. Go´natt fina tjejer... och tack för att ni finns där ute!!!

6 kommentarer:

 1. Åh jag älskar Budapeststubbe! tyvärr ännu en "grej" jag inte bör äta. Jag hade en hemsk natt som var och nu känner jag mig varm och ont i halsen till råga på allt.

  Hoppas du håller dig frisk nu. Inget återfall. Bara ett skrämselskott.

  Godnatt och sov gott! /Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna att du slipper det onda när du vaknar imorgon.
   Åh, budapeststubbe som är så goooott. :P

   Radera
 2. finns inte på kartan att jag inte kollar in till dig - my favourite ♥
  stubben is worth dying for...
  och du!
  tummar, tår - kan slå knut på mig själv om det är vad som krävs för att du ska få ha en frisk och kanonfin helg! love ya//

  SvaraRadera
 3. Tack för att du finns!

  Hoppas att du sovit gott och att halsen mår bra idag.

  Här är det dags att ge sig ut i regnet för att åka till världens bästa elever!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Här är det också halsont. Krya på dig. Hoppas du vaknar piggare i dag.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Man har såna dagar ibland. Jag orkar inte heller alltid läsa eller kommentera vissa dagar, det blir när det blir. Hoppas nattsömnen blev välbehövlig!

  SvaraRadera