fredag 9 december 2011

EN SALIG BLANDNING

Quizkvällar kan innehålla både det ena och det andra.
Även en utspilld påse med Turkisk Peppar (ser ni den?)
Personalmötet innehöll först låååång information om avvikelsehantering som t.ex. Lex Sarah och annat vi är skyldiga att rapportera. Sen kom en "chef" han e rätt jobbig... typ och pratade siffror (besparingar på G). Han sa bl.a. att vi ju redan kan allt det där, men att vi måste trimmas lite. Vadå trimmas? "Gör vad ni vill", tänkte jag... bara jag inte ser ut som en pudel när ni är klara.
Under en rökpaus på eftermiddagen stod den här coola bilen parkerad utanför jobbet. Efter lite googlande kom vi fram till att hon bl.a. säljer viltkött på marknader. Namnet låter ju mer lockande än "Råtthålet" som är namnet på ett café nånstans i Sverige där en kollega varit. Inte fanns där nåt gott heller, sa hon...
Efter jobbet blev det en snabb vända på stan. Ingen större trängsel om vi säger så... Antagligen på grund av att Storm-Berits kusin är på besök
 Sista klappen köpt. Provade parfym (kan inte bestämma mig). Köpte lite gott & nyttigt på Hemköp. Sa hej hopp till dottern. Pastasallad med hem från Ost & Deli. Sen hem fort som ögat för att gosa till det. Nu mätt i magen, och ute stormar det så det låter som om minst ett par våningar på huset ska blåsa av. In under filten. Ladda mobilen ifall det blir strömavbrott. Då kan jag ju köra lite WF i alla fall :)

Önskar er alla en skön helg!!!

7 kommentarer:

 1. Vad bra att du skrev det!! Måste ladda mobilen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack det samma! Min ligger på laddning!

  SvaraRadera
 3. Har laddat min med!
  Bäst vi håller i hatten, här tar det i ordentligt mellan varven.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Älskar "Viltbilen" :o))
  Din kväll låter bra, sköt om dig! Kvällskram

  SvaraRadera
 5. Inte en snöflinga på den gatan inte. Fy för storm. Här har strömmen farit flera gånger och då är det ändå inget stormande ännu. Får se hur mycket snö som kommer att vräka ner i helgen.

  Jag har också laddat mobilen och letat fram ficklampor. Mums vilken god mat du åt :)

  Hoppas att du får en fin helg!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Gillar ditt humöristiska skrivandet. :)
  Hoppas fredagskvällen varit bra. Önskar dig en fortsatt ännu bättre helg helst utan storm.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Jag har använt Angel i snart 11 år. Det går inte att byta till något annat!

  SvaraRadera