onsdag 17 augusti 2011

Tävling, totalt bombad & kändis?

Hittade en tävling där man skulle nominera en mammablog. Jag har nominerat en tjej vars blogg jag gillar att läsa. Hon heter...Å idag har jag jobbat 75% första dagen. Jeeeeeses vilken dag. Kom strax innan 8. Två samtal av modell längre. Möte 10-11... nä just det... det babblades på till 12.10. Snabbt i med lite lunch. Hämta papper och stänga av datorn. Hämta järnhingsten och upp till sjukhuset för klientmöte 13.00-14.20.

Himmel vilka starka ungdomar det finns. Kan inte skriva mer pga sekretessen men jag har idag träffat en stark, känslig och otroligt klok 18-åring idag med en j*a sjukdom. Ändå satt hon och log mellan tårarna. Ska bli en ära att få bevilja henne de insatser hon behöver för att få ett värdigare liv. Hela mötet andades kärlek och framtidstro blandat med ångest och tårar ♥

Nu är jag så trött att jag faktiskt ska lägga mig i soffan efter lite fika. Zzzzzzzzzzzz!!!!!

PS. En granne (60+) sa att han sett mig i Lindex skyltfönster - på två bilder??????? DS.
HAHAHAHAHA.... HAN MÅSTE SKAFFA GLASÖGON DEN STACKAREN

9 kommentarer:

 1. huj! jobbar du svart???
  sidoinkomst...
  modellandet passar dig utmärkt :)
  låter som du haft en mkt bra dag på jobbet.
  jag håller tummar och tår för att du ska hålla.
  kram finaste hulda-maja//
  jessan ♥

  SvaraRadera
 2. Inte ens jag visste att jag har en sån kropp och att det ramlar in svarta pengar varje månad. Undrar på vilket konto?? Hahaha.... han måste f*n va blind! Ja du... det har gått bra idag, men krävdes en dryg timma i soffan. Imorron inledes jag med ett sånt där "skitmöte" kl 8.30 (suck...) med föräldrarna från helvetet. Så jag hoppas på en god natts sömn. Tandpsykologen imorron e.m. Hon ska få höra att jag kräver PAUS!!!

  SvaraRadera
 3. Ska genast gå in och nominera våran mångmamma!!

  Beundrar ungdomar som är sjuka...deras styrka och hopp om framtiden är ofta fantastiskt stor.

  Vad snygg du är!! *fniss*

  kram/caja

  SvaraRadera
 4. Eller hur Caja... Vi bloggtanter e värsta pumorna allihop... och alla borde vi få visa upp oss i olika skyltfönster :)

  SvaraRadera
 5. Men där är du ju, i all din glans! :)

  Det låter som ett fantastiskt möte med den unga tjejen, och jag är glad att du är i position att kunna bidra med konkret hjälp. Tur att hon träffade en klok kvinna som du!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla S! Många kan tycka det är ett tufft jobba att träffa dessa sjuka och beroende barn/ungdomar... och visst känns det extra ibland. Men som du skriver... det är en härlig känsla att kunna erbjuda stöd och hjälp! Barn/ungdomar med cancer träffar jag tack o lov mycket sällan. Vanligtvis är det funktionsnedsättningar som ADHD, Asperger, Autism och liknande.

  SvaraRadera
 7. Vilken tur du har, med det extraknäcket!

  SvaraRadera
 8. Härligt att det gick bra nu när du började jobba igen!! Stor kram

  SvaraRadera