lördag 2 juli 2011

Tips för själen

Den här boken skaffade jag mig när livet var tungt & jobbigt. När jag orkar och andan faller på skriver jag lite. Bara för mig. Då blir jag av med det tunga. Det måste ut nånstans... och allt lämpar sig inte för fejjan eller bloggen ♥


7 kommentarer:

 1. Jag lyckas aldrig skriva för hand någon längre tid. Allt hamnar i någon av bloggarna. De flesta jag känner irl läser dem inte, eller inte ofta.

  Men det ser väldigt trevligt ut med en sådan bok!

  Det är skönt att skriva av sig, jag tycker att jag tänker klarare medan jag skriver och får bättre klart för mig själv vad jag tycker och tänker. Tangentbordet är min förlängda hjärna! ;)

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt S! Trycket i hjärnan släpper och att skriva är en form av bearbetning av ett bekymmer, men även bearbetning av en stor glädje. Skriva är bra för själ och ♥

  SvaraRadera
 3. Det är skönt att skriva av sig. Det är därför jag har skapat en "privat" blogg som kräver inloggning. Men jag klurar ännu på om eller vem jag ska släppa in i mitt innersta.

  SvaraRadera
 4. Det är svårt att välja för nåt sånt! För egen del skulle jag inte kunna tror jag. Flera av dom jag skulle vilja hade tillträde är inte särskilt dataintresserade så dom kollar inte ens min vanliga blogg. Jag provade därför med att öppna en helt stängd grupp på fejjan där JAG bjuder inte eller personer ber om att få komma in och JAG måste godkänna. Hittills är vi några som jag lärt känna via den här bloggen å det funkar. Vi kan skriva vad vi vill utan att vem som helst kommer åt det vi skrivit!!

  SvaraRadera
 5. Många bra ideer har du, Hulda :)

  SvaraRadera
 6. Tack fina Lippe! Ibland så.... men oftast är det bara kaos i det övre kontoret så det gäller att passa på när det glimtar till ;)

  SvaraRadera