måndag 27 juni 2011

What a wonderful day!

Å här sitter jag å bloggar i värsta snygga ponchon ;)
Första fotot från baddagen vill jag tillägna underbara Jeanette.. min Bön(a)
Så lite somriga bilder á la RIKTIG sommar
Å så var det dags för BAD. Mig får ni i svartvit version för att undvika bländskador. Dottern erbjuder färgbilder av självklar anledning. Mina valkar går säkert att ta bort i nåt redigeringsprogram... men dom bjuder jag på ;)
Utsiktsbilder e aldrig fel
Sist men inte minst.. Snart... mycket snart slår min första hibiskusknopp ut till en vacker blomma

4 kommentarer:

 1. wow!!!
  du kom i plurret... tack för tillägnandet, känner mig priviligerad att få ha en vän som dig. ev kommer jag i sjön redan i morgon och jag lovar att det absolut inte blir några bilder på mina 150 kilo! kanske en armbåge eller nått. vi ska få 28 grader så det blir skönt för tjejerna iaf - att riktigt få plaska och ligga i. blir ev havet på torsdag. då ska jag i om inte förr :)
  havet är love för mig.
  du är oxh löv ♥
  kram! ps! bloggutmaning hos mig :) häng på!

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte först klippa bilderna ovanför midjan... men så tänkte jag... va f*n... jag HAR ju dom där valkarna. Det är jag... så varsågoda att titta eller spy, tänkte jag.

  Bloggutmaningen e redan avklarad. Här e det snabba ryck för jag har ätit mat och ska snart dra i mig kaffe och Vienetta glass å därefter e risken stoooor att jag knoppar in i soffan. Å du... I LÖV U TO ♥

  SvaraRadera
 3. Nu har jag varit utan internet... :( Tur det ordnade sig igen.
  RIKTIG sommar var det här ja!! Valkar? Jag synade mina i morse och det är ungefär det jag kommer att göra åt dem ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Well done Kajsa! Dom finns där. Jag tappade en hel del kilon under vårvintern när pappa var sjuk o sen gick bort. Syntes överallt utan där det borde synas. Så jag har insett att dom får väl va kvar om dom nu trivs så bra

  SvaraRadera