söndag 19 juni 2011

Ryggsäckar

Jag kan inte lösenordsskydda ett inlägg vilket jag nu kollat upp på bloggers hjälpsida. Å jag vill inte byta till annan blogg för att kunna. Risken e väl då att allt jag hittills "skapat" går förlorat.

Läste sent igår ett inlägg hos fina Klokegård och beundrar hennes mod att öppna sig så.

Jag borde också få göra det, för det här är MIN blogg, men våra förutsättningar kanske är olika. För mig finns en risk att någon "obehörig" kliver in här och läser... så kanske det inte är för henne. Som min situation är just nu vill jag inte riskera massa bråk, tjafs och skitprat. Det är jag ärligt talat för skör för. Kanske senare. Men jag vill ändå tipsa er läsare om hennes inlägg som tar upp det här med vad vi bär med oss och vad det gjort med oss  (och eftersom jag kommenterat är jag ju redan körd)


8 kommentarer:

 1. min ryggsäck är en kånken med sittunderlägg i. men det kanske inte var så du tänkte... *hewweguvawolijavanu*

  SvaraRadera
 2. Ja hewwegu. När ja försökte va lite djup å allt.... Hahahah..... TokBöna ♥

  SvaraRadera
 3. har läst hos tant klok och är med i dina tankar.

  humorn främst hjälper mig att få självdistans. inte bara för att vara rolig utan för att jag känner mig trygg, glad, varm, smart, kvick, medveten, upplyst mm när jag kan använda min humor. och jag märker detsamma hos dig :)
  harru duschat än? jag menar så att man kan ha dig i möblerade rum och fortfarande kalla dem sanitära!
  kram och wegn, mörker, sommarkyla och myyys ♥

  SvaraRadera
 4. JA . . . jag är presentabel för vem som helst . . . å luktar gott gör jag oxå (eller heter det doftar?) Alltså ingen risk för att Anticimex behöver tillkallas!

  Håller med om att humor, självdistans och självironi hjälper till, men jag kan ju inte låta bli att bli lite djup (typ) ibland.

  Men jag skulle inte sitta här idag och skriva som jag gör och vara den jag är om jag inte gått igenom vissa saker och därefter försökt lära mig nåt av eländet. Det sägs att man blir klok av erfarenheter . . . alltså måste jag va ett j*a geni men det känns inte alltid så.

  Nu ska jag fortsätta doppa Ballerinakex i kaffe å tänka fula tankar om en idiot. Om en stund går det över! Tjing tjing (å utan dig - no, no, no)

  SvaraRadera
 5. Hej tjej!

  Ja, det heter Doftar ;)

  Tack för din kommentar.
  Det låter som att du har haft turen att bli behandlad med respect. Superbra! Grattis!

  Jag tror och hoppas att jag inte kommer att "trilla dit" men ibland finns det en liten oro som gnager trots att jag inte dricker speciellt mkt.
  Missbruksbeteenden är lätta att ta över...men jag bröt det för länge sedan.

  Jag varken missbrukar, mat, sex, godis eller alkohol. En gång i tiden missbrukade jag TV....hur konstigt det än kan låta.

  Hoppas att du får en fortsatt sund inställning till alkohol.

  Stor kraam

  /Linda

  (Den nakna coachen)

  SvaraRadera
 6. Tack för din fina kommentar Linda ♥

  SvaraRadera
 7. Var in och läste inlägget och din kommentar. Det fick verkligen min hjärna att börja gå på högvarv. Det kommer nog att resultera i ett inlägg så småningom. Men det måste "mogna" lite först. För det är inget lätt ämne att skriva om. Tack för att du finns där ute och ger mig inspiration. <3

  SvaraRadera
 8. Jag har måååånga att tacka för att jag vågade. Men visst medför det en risk. Men vet du . . . jag är 45+ och skiter i vad andra tycker . . . å då menar jag närmast "sörjande" ♥

  SvaraRadera