tisdag 21 juni 2011

Okej då...

... dags för det stora avslöjandet.

Jag hamnade faktiskt hos IVA (Intressanta Vänners Adress). Med mig hade jag fyra bakelser för att fira att det blev tisdag även den här veckan och för att jag än en gång bangade wejält hos käftis. Jag lovar... försökte verkligen, men det gick inte. Hon fick undersöka och sa att allt såg jättebra ut, men nån lagning var utesluten.

Hjärtklappning så det såg ut som om jag stod ute i storm så hela tunikan fladdrade. Nerver utanpå som rent av kröp omkring på hela kroppen samt att jag svettades som en gris mitt i värsta högsommaren.

Sorry girls! Jag är mest besviken på mig själv så ni behöver inte vara besviken på mig. Ny tid bokad till 6 september å då hoppas jag medicinändringen gjort nytta och att livet lugnat ner sig betydligt.

Att det var tur att jag rakade benen beror på att jag var tvungen att ta av mig kläderna hos "IVA".... för att prova en skitsnygg tunika som bästa Söstra Mi köpt ...... Moahahahahahaaaaaaaa

12 kommentarer:

 1. Du e la för go!
  Har suttit här och funderat på om du fick tvångströja hos tandis =)

  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Tänkte bara skrämma upp er lite å få er tro att jag fick ett rejält psykbryt, hyperventilerade, svimmade och fick köras till IVA!

  Man måste va lite självironisk när det går käpprätt åt helvete. Jag ÄR ledsen för att det inte funkade idag och jag grät floder hos tandläkaren för att jag kände mig totalt misslyckad.

  SvaraRadera
 3. Bättre lycka nästa gång! på't igen! Jag vet hur svårt vissa saker är för en, bara att du tog dig dit var en halv seger :-)
  kramen! <3
  http://frokenhenriksson.blogspot.com
  ps. sitter hos morsan o deras dator är ett tröskverk numera går knappt att kommentera så därför skriver jag ut hela långa bloggadressen i fall du undrar..

  SvaraRadera
 4. Hahahaha..... ska kika in hos dig Henriksson och anta utmaningen. Stackars dig förresten som måste använda ett tröskverk för att hänga med. Men du kommer väl hem igen... å då blir allt som vanligt :)

  SvaraRadera
 5. Du är nog allt annat än ensam om tandläkarskräcken, men många går inte ens dit.det gjorde ju du..bara hoppas på bättre "styrka" nästa gång. Men nu behöver du inte tänka på det förrän till hösten. Bättre äta bakelser och njuta av det som känns bra =)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 6. trodde du fått hjärtsnörp och behövde akut omsorg... ta en tid kl 7 på möra som sagt :)
  då är du väl trött nog att vara lite mer avslappnad. jag ibs-ar och har mungiporna nere i knävecken. ny dag i morgon :)
  kramen ♥

  SvaraRadera
 7. Morgonen går INTE har jag ju sagt. Kan ju f*n inte ens borsta tänderna ordentligt då. Hur skulle det se ut att komma till käftis och lukta gammal skunk?

  SvaraRadera
 8. Alltså, IVA är bra att ha! jag tänkte på dig och undrade hur det gått. Har du fått dricka sånt där lugnande hos tandis nån gång? Husbandet får sånt och blir helt väck och låter dem göra vad som helst. Utan det kräks han i knät på dem.

  SvaraRadera
 9. Intensivvårdsavdelning trodde jag att det var. Jag är alltid skakis när det är dags för tandis, så jag förstår dig... Brukar också fira när besöket är över.
  Jag lyckades inte se bilderna på kullerstensrosorna, hade inte "tillgång" till dem. Synd, för jag förstår att de är vackra!
  Varit och vinkat av son och sonhustru på Landvetter. Hennes föräldrar skjutsade, så jag följde med. Trevligt hade vi det!
  Hoppas att du har en trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Gårman: Ska fråga om den där cocktailen nästa gång

  Ailas: Fixar det på annat sätt - du får ett eget inlägg helt enkelt :)

  SvaraRadera
 11. Du gick dit och tdl. fick titta. Det är ju ett lyckande! Det visste jag ju!
  Kram!!

  SvaraRadera
 12. Kram Kajsa! Hon fick pilla med en sån där vass krok å kolla om jag fått tandsten igen (hade inte) men nån helomgång inkl matrishållare var verkligen omöjligt idag. Fick dock beröm för min skötsel av gaddarna ♥

  SvaraRadera