söndag 19 juni 2011

NYHET

Jag har fått tips om ett nytt bildredigeringsprogram. Det var kärlek vid första ögonkastet - kolla själva (men . . . jag har MYCKET att lära än) Sök efter Picasa på Google och börja leka du med ! ! !

6 kommentarer:

 1. Gillar hur roligt man kan ha det med sina foton i olika bildredigeringsprogram...
  Träning ger färdighet...är det det du gör nu i natten =D
  Jag är bara pigg eftersom jag sov till 11.30 i morse och sedan som en dö' sill i två timmar i eftermiddags!
  Men snart går jag o lägger mig för jag är trött igen, eh...på väg att bli lite sjuk.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig testat Picasa, använder Photoshop. Hinner sällan testa alla finesser man kan göra där heller. Jag gillar effekten på din nedre bild...

  SvaraRadera
 3. Maria: Jag har använt Photoscape hittills men blev tipsat på fejjan igår om Picasa å blev ju kär. Hur kan man inte när det blir så bra. Jag ska träna och träna bara för att det är så kul och för att man kan göra fina bilder, rama in och ge bort.

  Milla: Jag var vaken för att jag vaknade kl 6 på morgonen och tog en powernap på 3 timmar. Idag måndag (första semesterdagen) vaknar jag 7. Alltid tidigt. Alltid powernap. Suck! Å du . . . bli inte sjuk nu !

  SvaraRadera
 4. Det finns en hel del redigeringsprogram som är gratis och jättebra som picasa och paint.net. Jag är dock en trogen photoshopanvändare. Vi har haft ett förhållande sedan -97 och jag har varit otrogen med både gimp och paint shop pro, men photoshop är kungen.

  Ha en fin dag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag trodde Photoshop kostade pengar och det har jag inte så gott om.

  SvaraRadera
 6. Åh... det är sååå kul att leka med foton :)

  SvaraRadera