måndag 20 juni 2011

Imorron är en annan dag

Det finns en låt som heter så och är enligt min mening en riktig skitlåt . . . men nu är det ju faktiskt så det är - imorron ÄR en annan dag. Då ska jag träffa Birgitta för första gången. Hon har ersatt Oscar (min psykolog som slutat). Ja ni som hängt med ett tag vet ju att jag går i s.k. samtalsterapi. Hoppas nu den där Birgitta e bra för jag behöver dom där snacken.

På eftermiddagen ska jag besöka helvetet - tandläkaren - och laga en tand ! HATAR ! ! !

6 kommentarer:

 1. Jag har gått i terapi flera gånger i mitt liv och det har varit jättebra. Skitjobbigt där och då, men utvecklande och uppbyggande.

  Tandläkaren undviker jag. Det värsta jag vet. På riktigt.

  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Jag har sån j*a panik för tandläkaren att jag är inskriven vid sjukhustandvården. Sövdes i januari så dom kunde gå igenom hela truten.

  Har hela dagen funderat på vad jag ska använda för ursäkt för att slippa gå imorron. Åka till leksaksaffären kanske och köpa krita och tugga i mig så jag blir hes. Då kan man ju inte gå - eller hur? Ska inte dit förrän 15.40 så jag har ju på mig till 8-tiden imorron att komma på nåt riktigt bra. Förslag mottages tacksamt!

  SvaraRadera
 3. Gå! Annars måste du bara göra det en annan dag. ♥
  Hoppas Birgitta är bra, annars får du hitta en som är det.

  SvaraRadera
 4. Följer du med till käftis å håller handen då? Hjälp mig komma på ett mantra jag kan rabbla...

  SvaraRadera
 5. Överlevde du!!!

  Har du en snäll tandläkare? Eller en tyst? Eller en som berättar vad han/hon ska göra? Leta upp en som du trivs med! Man ska inte behöva va´ så rädd.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag ska gå imorron Kajsa. Till sjukhustandvården för att jag e så j*a skräckslagen. Får t.om. träffa en tandpsykolog en gång/månad (som inte gör nån nytta alls). Enda fördelen e att allt går på högkostnadskortet... men vad hjälper det när man får panik bara av tanken :(

  SvaraRadera