fredag 17 juni 2011

En lilten parentes

Fick ta storstövlarna till jobbet idag eftersom det var skyfall ute. Kände dock att det skulle komma att klarna upp framåt lunch när min arbetsdag är slut, så jag slängde ner ett par converse (fejk) i väskan. När jag plockade upp dom på jobbet insåg jag att det var EN svart med HÖGT skaft och EN blå UTAN skaft. Så.... det får bli storstövlarna på stan - oavsett väder (dessutom SVART BH under vit t-shirt - hur f*n tänkte jag där?)


8 kommentarer:

 1. Hihihi, det är dags för semester för dig helt klart *skratt*
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppsan! Så kan det gå. En kollega till mig kom till jobbet i vintras med en röd moccastövel och en brun. Samma modell. Men hon fick snällt gå hem med dom oxå...:)

  SvaraRadera
 3. Ja du Milla... nu finns inget kvar jag kan erbjuda det här stället för en tid framöver :)

  SvaraRadera
 4. Jag igen. Lite lustigt att du nämner det där med svart bh under vit t-shirt. Satt och funderade på det i morse. Har en kollega som hävdar att det är absolut moderiktigt. Att det är totalt fel att ha en vit under vitt. Så vi säger väl att hon har rätt...eller?

  SvaraRadera
 5. Jag kör med svart bh under blå blus. Men jag har två likadana skor =)

  Vad som är mode är det man har på sig. Punkt.

  Mångfald berikar

  SvaraRadera
 6. så länge du inte har vit behå under vit tröja så funkar det toppen! brukar lysa igenom.
  kram och ♥

  SvaraRadera
 7. Skit i stövlarna, du kan skapa en ny trend! :D

  SvaraRadera
 8. Hahahaha.... fick en del kommentarer på stan vill jag lova. Å med tanke på att vädret slagit om till ett våtvarmt omslag är jag nu hemma med kläderna fastklistrade på kroppen - AV SVETT!!!!

  SvaraRadera