tisdag 21 juni 2011

Det är IDAG...

... som jag ska till käftis. Jag ska i alla fall gå dit (det har jag lovat Kajsa) men om det blir nåt gjort får vi se. Historien bakom är lååååång och vissa som följt mig länge förstår. Skillnaden är bara att det är lite värre nu. Bara att hålla tummarna idag. Ska dit 15.30
Lånad av http://cherlindrea.se/?p=10302

9 kommentarer:

 1. Usch och fy! Hoppas det går bra! Drar mig med för att gå dit..

  SvaraRadera
 2. Jag gick inte alls på så många år att de fick söva ner mig i januari och gå igenom hela truten. Nu lagningar och annat fix UTAN narkos... (Tack o lov går det på högkostn.kortet eftersom jag har sån panik)

  SvaraRadera
 3. Måste tillägga att jag lovat Kajsa att gå dit men jag har inte lovat att öppna käften

  SvaraRadera
 4. jag gillar att gå till tandis!!!
  fast det tror jag inte man "får" säga...
  ta en tid kl 07 nästa gång. så är det bara att stiga upp, ta en cigg med kaffet, borsta bissingaran och svischa dit, lixom :)
  lycka till idag ♥
  " jag kan flyga, jag är inte rädd... "

  SvaraRadera
 5. Önskar det vore så enkelt Bön(an) men det är så att vi människor är som känsligast just på morgonen. Alltså mest kvackliga, känsliga osv. Just därför får jag eftermiddagstider.

  På morgonen kan jag knappt borta tänderna utan att hulka. Mycket vanligt fenomen, enligt tandläkaren. Du ska va LYCKLIG att du går dit med glädje! Grattis till dig! Å man FÅR säga att det är nåt man gillar.

  Tack för lyckosparken. Återkommer med rapport om huruvida jag gapade eller inte...

  SvaraRadera
 6. Brr, kalla kårar kilar längs min rygg och jag är glad att det inte är jag. Hålla dig handen klarar jag nog av ändå . . Kram

  SvaraRadera
 7. Du KAN!! Och jag tror du vågar öppna käften =)
  Jag tänker på dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Kanske jag öppnar den å låter henne titta, men som det känns nu (en timma innan) blir det nog inte tal om nåt grävande :( Återkommer!

  SvaraRadera