lördag 15 oktober 2011

SJUNDE DELETAPPENHos Elisabeth på Punctum Saliens pågår sedan lång tid en bloggutmaning som hon kallar "Berika och värna livet". Jag har varit med förut eftersom jag älskar det skrivna ordet och att få skriva. Jag fick även den eminenta frågan att i juni skriva Månadens gästinlägg. Där steg självkänslan flera grader!

Nu är det dags igen, sjunde deletappen den här gången. Nu handlar det om att sätta bilden i fokus istället för ordet, men det är fritt att berätta om sina foton. Temat är att visa en naturplats som har stor betydelse och som jag ofta och gärna besöker.
(Allt som är rosa är klickbart... utom hjärtat)

För er som varit med ett tag är det nog ingen överraskning att det handlar om Snåret - min ventil. Jag har gjort ett collage av några bilder, för det är omöjligt att välja ut bara några få. Jag väljer att inte skriva om bilderna jag valt, utan lämnar utrymme för egna tolkningar.

Kan dock inte låta bli att avsluta med en bild som nu blivit en tradition... det årliga bryggligget som egentligen säger ALLT om hur jag känner när jag befinner mig hos bästa Sis på Snåret
Klicka för större bild

10 kommentarer:

 1. Oh, så fint du har gjort det Helén. Jag blir så glad för att du deltar. Dina inlägg är alltid så tänkvärda och fina. Jag ska lägga ut i Punctum saliens FB-logg i em och hoppas många ser dina bilder. Du skulle kunna göra ett vykort av detta fina collage, trycka upp och kanske sälja eller ge bort.Nu ska jag ge mig ut i naturen. I Växjö skiner solen underbart.Många varma kramar/Elisabeth

  SvaraRadera
 2. ELISABETH. Tack.... blir lite rörd. Men det är sååå kul att vara med in dina utmaningar. Dom om något lockar fram kreativitet och eventuell bloggtorka//Kram

  4U2: Tack vännen! Du VET vad jag tycker om dina. Vi kanske skulle starta vykortsfirma ;) Två helt olika genre

  SvaraRadera
 3. Nu har jag klickeliklickat och kollat mycket noga på dina fina bilder och på dig som ligger så förnöjt på bryggan! :) Stämningsfulla bilder som säger så mycket. Härligt!! På tal om bryggbilden- Ja, du kan verkligen skatta dig lycklig som har en sån plats på jorden som fyller dig med lycka, glädje och harmoni. Tänk vad många som inte har en endaste plats där de finner ro, vare sig där de bor eller någon annanstans. Glad för din skull! :) Du få ett hjärta av mig denna soliga lördag ♥.

  Ha det gott igelkott! / A N N - L O U I S E ;)

  SvaraRadera
 4. Hej A N N - L O U I S E ! ! ! (hehehe)
  Det är verkligen synd om dom som inte har en endaste plats... kanske inte ens inom sig själva. Returnerar ett ♥

  SvaraRadera
 5. PS. Potatisen där i mitten... tittar ni noga ser det lila ut som ett gammaldags änglabokmärke DS.

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder och bryggbilden är bara "bäst".
  Kram

  SvaraRadera
 7. .....åh....vilket paradis jag/vi har!!! Tänker inte på det på det viset när man ser det var & varannan dag!! men som du framställer det kära sis.......helt underbart!!!
  Löv U!! ♥

  SvaraRadera
 8. ....jaha....& nu gick det att kommentera från min "stordator"!!! Märkligt detta!!! ;)

  SvaraRadera
 9. Fina bilder på ett Smultronställe - sista bilden är helskön :)

  SvaraRadera