lördag 21 april 2012

Vi tar oss en tur


När termometern visar på +10 grader spelar det kvittar att natten varit för jävlig och jag bara vill sova. Jag tar med dotter, svärson och liten hund på biltur till slottscafét. Vare sig jag orkar eller inte behöver jag frisk luft. Börjar med att svänga förbi Blomsterlandet då det gapar tomt i mitt vardagsrumsfönster.

Vill även ändra fotot i headern (oavsett vad ni tycker). Får se om det blir några bra foton.

8 kommentarer:

 1. Fast bara så du vet så är du fin på det foto som du har nu, men jagförstår dig - man vill förnya :D

  SvaraRadera
 2. Ombyte förnöjer liksom, trots att du är jättefin på din header, så är det alltid kul att ändra. Hoppas ni får en härlig stund. För mig har det blivit en vana att gå upp på fm kaffe hos mina föräldrar. Så jag var där sedan hem och fortsatte skura. Nu doftar det såååå gott. Jag njuter! Kram kram Jag känner för att städa lite i min blogg också nu när jag ändå håller på. Tycker den har blivit lite rörlig. Vi får se. kram

  SvaraRadera
 3. Har våren kommit till er? Här är det bara 5 grader. Fortfarande molnigt men det verkar gå åt rätt håll sakta men säkert. Ha en fin dag med de dina :)

  SvaraRadera
 4. Själv har jag haft en riktig lat förmiddag. Håglös. Önskar jag hade körkort så jag kunde ta bilden och bege mig vart jag vill när jag vill.
  Hoppas du får några bilder du blir nöjd med till din header, spännande att få se vad som kommer! :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det blev en skön tur och så ser jag fram emot en förnyad header. Det är bara roligt med nya bloggdesigner och vem vill väl gå i stå.
  Sen är det förstås en del hrm,host,harkel som ständigt ändrar i designen men det talar vi tyst om, eller hur ;))
  Stor kram från mig!

  SvaraRadera
 6. Alltid kul med nått nytt även om det "gamla" är fint ♥

  SvaraRadera
 7. Du som var så fin på din header! :D Men visst, det är kul att ändra. Blomsterlandet är alltid roligt att besöka. Har fått en blomkatalog som jag drömmer mig bort i vid köksbordet.
  Vi har tänkt fixa till i trädgården lite i sommar :)
  Kram!

  SvaraRadera