måndag 23 april 2012

Nu vet jag


Har googlat runt lite och ringt 1177 så nu vet jag vad som hände inatt... med smärtorna from hell... i mage/revben och rygg. 
Gallstensanfall!!! Av vad? Jo... det j*a Citodonet. Så trött jag blir. Ska ingen medicin funka för inflammationen och värken utan att jag får massa andra hemska biverkningar? Säger bara en sak... INGET Citodon den här natten tack!!!

9 kommentarer:

 1. Men usch, det gör verkligen svinont! Själv kan jag inte använda Coccilana mot hosta utan att få kramp i gallgångarna - ligger hellre vaken och hostar en hel natt än att få den smärtan kan jag lova. :O

  SvaraRadera
 2. Men usch, vännen, inte roligt alls. Har förstått att det gör ont så in i helvetet. Om jag får säga så... kan det inte vara nog för dig nu... hoppas du får sova inatt. kram *100 från mig.

  SvaraRadera
 3. Typiskt!
  Är det inte det ena, så är det det andra ...
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Näääää....men va f*******n. Skitkropp du har. Reklamera!!!

  SvaraRadera
 5. Men kära vän! Vad tråkigt! Är det inte det ena så är det det andra!
  Vet du, jag är en sån som helst lever med smärtor än att ta mediciner just pga sånt. (men jag är van att ha smärtor och har levt så i ca 30 år)
  Har du väldigt mycket ont hela tiden eller kommer det vid ansträngning?
  Jag tar inget för min fibromyalgi och rygg/ledvärk men jag alltid har morfin med mig för när det blir akut. Jag tycker att 5 mg morfin med 2 alvedon kan hjälpa bra. Är det riktigt illa så ökar jag morfinet men som sagt, jag tar det bara när det blir akut.
  Var rädd om dig. Hoppas du blir bättre snart som f*n!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäst är att vila men jag kan ju inte ligga 24 tim/dygn hur länge som helst

   Radera
 6. Jag är som Livets vägar... Mest för alla biverkningar, men också en principsak. Med en förvärkt pappa, som aldrig sa han hade ont, blev man som man är. På gott och ont! Hoppas du kunnat sova i natt!

  SvaraRadera
 7. Jäkla biverkningar! Hoppas att du fick en natt utan just den värken. Kram

  SvaraRadera