tisdag 10 april 2012

Höst eller vår?


"Det är frågan"... skulle Shakespeare ha sagt. Å det säger jag med. Det är deprimerande med detta gråväder. Snö och regn och snart snö igen. Jadå... jag vet att det är april och att vädret kan vara såhär. Men jag är inte piggelin i kroppaset och behöver solenergi. Är less på allt. Vill inget. Fy f*n (förlåt). Håller mig härifrån tills humöret vänder. Vem orkar läsa sån här skit?

Kram tjejer

19 kommentarer:

 1. Jag känner mig ungefär likadan! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Min blogg är full av "sån här skit".......näe vem orkar läsa..... men ibland är det SKÖNT att läsa att nån annan lackar ur på saker precis som man själv gör..... jag har min blogg lite som ventilationsforum och försöker vara hyfsat ocensurerad...... på gott och ont..... Men.... det är svårt att bortse från att det ÄR sabla trist väder..... när man fått vittring på våren och allt.....kram

  SvaraRadera
 3. Vissa dagar är ju såna. Inget som behöver censureras bort.
  Stor kram och hoppas ny energi kryper in någonstans. ♥

  SvaraRadera
 4. Jag orkar!!!! Ös ur dig du bara, det finns ändå så mycket positivism (öh...finns det ordet?)i ditt väsen. Alla måste få lov att vara låga ibland och bloggen är en bra ventil:)
  Kramar om ♥

  SvaraRadera
 5. Hööredu bruden!

  Alla har såna här ord i sin blogg och vi orkar läsa, peppa och bry oss hos varandra!

  Tusen tack för det härliga kortet som jag fick av dig! Du är så underbart omtänksam <3

  Och vem blir glad av pissregn???????? Den som säljer regnkläder möjligtvis.

  Men kom ihåg att imorgon är en ny dag :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja ut med det bara!! Sånt där måste man ut med annars ligger det där och bara pyr och luktar illa...

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Kram! Jag läser "skiten" och fortsätter titta in igen vare sig du är upp eller ner. Tycker det känns lite bra att det är fler än jag som vill ösa ur sig lite nu och då här i cybervärlden:-)

  SvaraRadera
 8. Bara att hålla ut - det bir ju vår. Så småningom...

  SvaraRadera
 9. Jag skickar dig massor med solvärme och hoppas det hjälper.

  SvaraRadera
 10. Du får gnälla, det är därför vi finns för att lyssna när det behöver ösas ur ... så kom igen.. ut med det bara... jag känner mig också nera... men detta att läsa och skriva bloggar hjälper mig mycket... Jag förstår att det inte är kul när kroppen bråkar... fan och skit också ... rent ut sagt. kram kram kram kram

  SvaraRadera
 11. Massor av varma kramar och soliga tankar kommer från mig, som haft regn, gråväder och rusk hela dagen. Tur att vi kan pigga upp oss genom att hälsa på hos varandra! :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 12. Hoppsan, känner igen mig här :)

  SvaraRadera
 13. Skit i vädret, det skiter ju i oss. :) Kram på're!

  SvaraRadera
 14. Tänk vilken påverkan vädret kan ha på oss
  Jag tyckte det var ok först när det regnade. Kändes helt rätt att ligga i soffan och lyssna på regnet. Men när huset hotade lossa från kaj och det fortsatte regna, då var jag inte lika imponerad längre. Två hela dygn med regn. Nu dimma och hot om regn. Vill också ha sol, vill vara ute och gräva, det går inte i regnet

  SvaraRadera
 15. Halva april har passerat. Nu aldeles snart strax precis kommer den riktiga våren.

  SvaraRadera
 16. Sv; Om jag visste var man kan köpa det skulle jag absolut berätta... Det är många som önskar att det fanns. Men huvudsaken att det allra viktigaste är friskt. Det där som finns där inne som gör oss till den vi är och som gör dig till den fina människa du är Frk Hulda! För även om det känns risigt i kroppen och livet skit är du vacker och skinande inombords! Helt sant även fast det inte känns som det alltid.

  Kram till dig!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med...det vore kanske ödesdigert med en ny kropp och någon annans inre...:)
   Kram ♥

   Radera