onsdag 7 mars 2012

Lapa sol & sura

Skönt vet jag inte om det är med -5 men solen skiner och jag är vaken så då är det bara att passa på, även om jag bara pallade 10 minuter
Jag tror nog det syns att jag är lite sur. Eller? Läste i lokalblaskan nu på morgonen att mat- och dryckesmässan "Galet gott" som går av stapeln under dagarna tre vid påsk är flyttat till....... september!!!!! What??? Alla har väl inte stora familjer att fira påsk med, eller inte ens traditionen att göra det? Jag har sett fram mot den här aktiviteten hur länge som helst. Minns de tidigare två åren. Hur underbart som helst. Fullpackat med folk alla tre dagar.
Nu skyller dom på att många är bortresta den helgen. Prfpttfrt!!! Alla hemvändare då? J*a skit vad sur jag är :/  Det är väl nu jag ska ta fram dom alternativa tankarna och känslorna som jag lärt mig på mindfulnesskursen... eller inte! Det är ju mitt val.
Ha´ en bra onsdag alla sköna brudar i Blogglandia

11 kommentarer:

 1. Vad tokigt att dom har flyttat på datumet. och till hösten! Folk vill ju ut och röra på sig på våren. Men du hittar säkert nåt annat roligt att göra. och du ser bra ut även när du är sur! :)

  SvaraRadera
 2. Så irri man blir när de ändrar på inarbetade saker så! Jag har en stor familj tycker jag. Från att ha vait enda barnet själv, har jag nu mamma, oss själva, 4 barn,3 svärbarn och 2 barnbarn, men påsk firar vi själv. I princip alltid iaf. Då häckar vi i husvagnen och håller på att frysa häcken av oss ;)Beroende på när påsken infaller kan det ju vara väldigt kallt!

  SvaraRadera
 3. Men va kul!
  Syftar så klart till ditt inlägg INNAN detta - ang ängelen!
  Hoppas du uppdaterar oss i BloggLand = också nyfiken!

  SvaraRadera
 4. Taskigt! Du får göra någon egen variant hemma istället, bjuda in nån som tar med sig nåt och så vidare...

  SvaraRadera
 5. Håller med dig. Alla har ju inte råd att åka bort under Påsken sen är det ju säker många som kommer hem över Påsk.Du har all rätt att vara lite sur. Kram på dig.

  SvaraRadera
 6. Skit trist att bli besviken!!!!!

  Jag tänkte inte på att du såg sur ut. MEN jag tänkte på.... Undrar om det är någon som knäpper den där bilden på henne?? ELLER har hon riggat upp kameran på ett räcke eller nåt?? Hahaha......man kan tänka på olika saker ha ha ha!

  Jag hoppas iaf att du får en bra och rolig dag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fotade mig själv med mobilen :)

   Radera
 7. Sorry Helena. Jag dricker inte starksprit... men dom andra kanske gör det :))

  SvaraRadera
 8. Jag blev helt absorberad av bilden längst ner.
  Undrar hur jag skulle se ut i liknande position och klädsel?? :)

  SvaraRadera