fredag 6 januari 2012

TAGGTRÅD & EN I KNÄT

Ja så är det faktiskt. Taggtråd i halsen... men jag är laddad med citronvatten, te, honung, Panodil och apelsiner så inom kort är taggtråden ett minne blott
Måste även berätta om ett litet mirakel som skedde imorse när jag satte mig i fåtöljen. Iris kom och lade sig i mitt knä. Fatta! I mitt knä. Första gången. Ett riktigt halleluja moment. Sen körde hon Formel 1 i nån halvtimma, och nu tror jag hon ligger i nån garderob och sover tills det är dags för nästa heat
Dessutom kom jag på att det var rätt länge sen jag körde med utsiktbilder. Idag när jag ligger i soffan och sippar citronvatten och kollar allt som finns att se på TV är det så här vackert ute. Vänsterbild från köket och högerbild från ballikongen.
Som ni ser... synd att klaga. Vad gör ni idag på Trettondagen?

11 kommentarer:

 1. Underbar bild på din utsikt. Jag har en date med latmasken, ska ta en runda med hunden och spela lite WF med dig när jag kommer tillbaka. Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint du har det!

  Vi har handlat mat (pust) och åkt en sväng ner till havet och tittat på förödelsen som stormarna ställt till med. Nu slickar vågorna husgrunden på vår specialrestaurang, håller tummarna för att den inte ska sköljas med!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Först: Krya på dig!
  Iris är så fin! tror du hon har fått vårkänslor och vill para sig?
  Idag tar jag det väldigt lugnt och jag tills nu höll jag mig under täcket för att jag frös. Men febern har inte stigit som tur är.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Glömde ju att säga att jag hoppas taggtråden försvinner omgående!

  SvaraRadera
 5. Oj .. inte meningen att trötta ut dig .. ;) skoja bara. Har gett mig ett nyårslöfte att springa 100 mil under 2012!! Pust .. men det är lite meditativt på ngt sätt. Inget vidare med halsont .. testat gurgla saltvatten?? Ska vara bra säger en del ..
  Söt kisse .. hon förstod nog att du kände dig hängig.. Hoppas du snart blir bättre! =)

  SvaraRadera
 6. Krya på Dej! Kram, Moj

  SvaraRadera
 7. hej Hulda!
  jadu har har vi gått igenom förrådet i jakt på saker man glömt att man hade,hittade ett par skor,se bloggen!
  ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Åh men kära du krya på dig!

  Jag har jobbat. Pratat strunt med Eva-Maria. Ätit hennes nybakade goda bullar. Ätit för mycket popcorn och choklad.

  Trevlig helg hoppas jag att du får trots halsont!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 9. Krya på dig.

  Jag och mannen ska på bio :)

  Kram.

  SvaraRadera
 10. Det kan jag mycket väl fatta - det där om Iris alltså. Det tog flera månader innan Bagheera en kväll kom och försiktigt la sig på armstödet till min fåtölj när jag satt där. Man blir så lycklig!

  SvaraRadera