torsdag 29 december 2011

Torka de luxe och sura butiksbiträden

Har inget att skriva om. Va? Lever jag ett så fattigt liv? Nä... bara torrt i skallen på ord. Täppt i snoken för tredje dagen i rad... kanske det vandrat vidare till huvet? Well, well... jag ska ta mig i kragen idag och plocka undan efter MIG (skyldig). Tvättstugan kallar oxå (ner i underjorden). Sen ska jag steka pannbiff i drivor (av quornfärs vilket inte är det enklaste) för att senare bjuda dotter, svärson och mamma på mat. Vi ska jula lite igen. Ja inte jag, men de andra tre. De har inte träffats än och firat jul. Dom passar på att göra det här och bli uppassade av mig (jag är ju färdigjulad).

NU kom jag på att jag har lite att skriva om. Fick ju ett par klappar jag skulle byta. I alla fall en. Den andra gick sönder. Necessären från mamma blev den här istället...
Perfekt storlek för att få ner min Iphone, lite pengar och ett bankkort :)

Fick en fin ring av dottern oxå... den från Snö ni vet. Gick sönder när jag tog av mig handsken. WTF! I butiken (som är typ 100 år och som hela släkten alltid handlat i) var dom först tveksamma till om ringen verkligen var köpt där. Jaha... ber man ALLTID om kvitto av den man får julklappar av? Bad i alla fall dottern leta som tyvärr inget hittade.

Gick tillbaka dagen efter och visade askarna och även örhängena jag fick. Sa att jag inte hade flera "bevis". Hmmm... "Vi måste ändå vänta tills vi ser om ringen blir reklamerad", sa surpuppan. "Spelar ingen roll, jag vill inte ha den ringen. Jag vill ha en som jag kan använda", sa jag. Jeeezez vilket snurr. Till slut fattade hon väl och lovade ringa när dom kollat upp priset på ringen (?????).

Då passade jag på att säga att jag tyckte jag blivit otrevligt bemött dagen innan och att det inte kändes vidare bra eftersom min familj/släkt handlat i denna gamla anrika guldsmedsaffär i alla år (sa inte att det aldrig skulle ske igen).

En timme senare när jag sitter på jobbet ringer surpuppan från dag 1 och är så j*a len i rösten och säger att "det här måste vi ju ordna. Det är bara du kommer in och väljer en annan ring". Jahaja... dom blev kanske lite skitnödiga när jag framförde mitt klagomål i affären samtidigt som där fanns andra kunder (hahaha). Jag ska allt byta vara men sen kommer jag ALDRIG mer att handla där. PUNKT!

Ooooops!
Från torka till skrivklåda på ett par sekunder... inte illa pinkat av en trähäst ;) 

5 kommentarer:

 1. Fy, vad segt med sånt bemötande. Service is everthing, de borde människor som jobbar med serviceyrken veta! :-P

  SvaraRadera
 2. Det räcker gott med att hitta något att hetsa upp sig över så går skrivkrampen över!
  Hoppas du hittar något fint istället, som håller.
  Då slipper du ju gå in och reklamera ännu en gång i surbutiken!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hittar något fint! Och något som håller!

  SvaraRadera
 4. Du behövde bara börja skriva lite så fortsatte det av bara farten. :) Hoppas du hittar något annat fint som håller. :)

  SvaraRadera