måndag 26 december 2011

Ta chansen till ett asgarv du med


Fru Gårman har skrivt ett inlägg om att julen är slut eftersom julgranen är död. Utifrån kommentarerna verkar hon inte vara ensam om att tycka det är ganska skönt. Såna saker kan va farligt att säga med tanke på alla julälskare. Dom som vill att julen verkligen varar ända fram till påska (hujedamig).

Såg för lite sedan ett program på TV2 om julhatare. En sa..."Nån sadistjävel uppfann julgransbelysningen". En annan pratade om att julen handlar om påtvingad glättighet och att det bara är bullshit när man säger att "glädjen ligger i att ge". ALLA vill ha paket när man själv köpt. Ozzy O avslutade med att säga "Julen är ett jävla skitpåhitt". Nu är jag ingen riktig julhatare, men programmet var riktigt underhållande. Jag skrattade emellanåt så tårarna sprutade

Ni som av nån anledning är sysslolösa och besitter en stor portion humor kan se programmet HÄR på SVT PLAY

Programmet är nån timma långt men väl värt att se. Jag lovar!!!

Imorron ska jag jobba (suck) men det är bara att bita i det sura äpplet för snart ska jag vara lite långledig 

11 kommentarer:

 1. Ska se detta om ett litet tag. :) Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Äsch det får julälskarna tåla att inte alla delar samma uppfattning, tycker jag! Jag tycker att det ska bli fruktansvärt kul att plocka bort alla julsaker :))

  Ha det bra på jobbet. Tänk på din ledighet som kommer :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Jag som fullkomlogt älskar julen tycker att det är underbart att plocka bort pyntet och slänga ut granen. Nu sneglar jag på tulpanerna i butikerna men jag har inte köpt ännu.
  Nyår tycker jag också kan vara en sådan där påtvingad glättighetsgrej, alla ska vara glada, glittra och gå på fest!!
  Tror inte jag gör det i år....
  Ha en bra dag på jobbet!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du har rätt om nyår Lippe! Jag tar det piano i år oxå :)

  SvaraRadera
 5. jobba två dagar för att sedan vara långledig är väl sketabra!
  jag ääälskar att städa bort julen. torka ur fönster, göra plats, köpa tulpaner!!!
  men nyårsafton då man skall vara pigg och förälskad kl 00.00 är ju så icke jessan så det finns inte. jag som går å lägger mig kl 21!!! ha ha ha...
  kram och ha en snabb dag på jobbet hulda ♥

  SvaraRadera
 6. jag igen....
  helena-livetpålandets bloggadress???
  thank u :)

  SvaraRadera
 7. Jag är absolut ingen julhatare utan förhåller mig till den lite lagom så där. Och granen, den får allt stå kvar minst en vecka till, även om vardagen smyger sig på. Den är så fin :)
  Kram.

  SvaraRadera
 8. :))
  Det är skönt och befriande att höra att det finns många som inte är direkta jul-lovers. Det kan lätt bli lite föör mycket med tanke på mångas påtvingade krav, plikter, måste och borden.. En del stressar ju ändan av sig i hela december och tar det inte ens lugn på självaste julhelgen. Själv drar jag en lättnadens suck när det är över :) Det finns ett liv efter julen. Oxå. Ha en fin eftermiddag!

  SvaraRadera
 9. Älskar pynta och sånt när julen kommer, men lika mycket älskar jag att ta bort julen när den är över. Då känns det som allt blir ljusare igen..
  Ha nu en bra dag i Värstingvik =)

  SvaraRadera