lördag 3 december 2011

SIGNALFEL

Bra att jag svettats halva natten eftersom jag anser att det är ett friskhetstecken när man har en förkylning. Mindre bra att bli väckt till och från på grund av signalfel.

Svettas man fäster inte plåster... det vet ju alla. Så även plåstret som håller den lilla dosan på plats. Alltså har det tjutit till ett antal gånger inatt som på den värsta HIA-avdelning... å där vill man ju inte vara.

Så nu gäller urkoppling, en varm dusch och nya fästen.

Solen tittar fram och kanske den stannar en stund. Önskar er alla en skön avslappnad lördag!

8 kommentarer:

 1. God morgon raring.

  Jag hoppas att du får en skön lördag. Här i Norge är det riktigt innesittarväder. Så skönt att jag inte behöver gå ut!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Signalfel, ja det ska ju vara du till det ;)
  Stackare, som inte fick sova!

  SvaraRadera
 3. Jag hopas att dagen kommer att bli lite bätre än natten. Svärmor hade en sådan där maskin på sig och det var ju himla bökigt men bra för då fick de klart för sig att henne hjärat slog dubbelslag och medicinering sattes in.

  Jag läste ditt inlägg längre ner om att din psykolog slagit näven i bordet och att det är dags för ändring. Du vet ju vad jag står i den är frågan, jag har ju själv haft en tuff och smärtsam resa med den där väggen men det är också det viktigaste jag har gjort. Att möta sig själv, naken och avskalad, och se sig själv för den man är. Att sätta sig själv som nr1 på prioritetslistan och göra de förändringar i sitt liv om måste göras. Smärtsamt, befriande och en väg framåt. Men jag lovar dig. Det är värt det. Jag hejar på dig hela vägen!

  Och du, här finns ännu ingen bloggtorka så jag stannar ett bra tag till. Men som jag skrev i mitt inlägg respekterar jag och förstår dem som känner att det är dags att sluta blogga. Även om jag saknar dem.

  Njut av din lördag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Här har du en till som inte fick sova ordentligt. Får ta en go tupplur sen!!!

  SvaraRadera
 5. Fin bild på dig du har nu. Söt tomtenissa! :)
  Solen, den visade sig inte men det var inte kolsvart, nu är det nästan men inte mitt på dagen :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får till det med mätarmojängen!!
  Kul att du gillade luffarslöjden, jag har inte läkt på händerna ännu!! Jag skojade om på arbetsförmågeutredningen att luffare iaf inte var något som passade mig!
  Jag har suttit och läst ifatt här nu på din blogg och slås av att du är så stark som vet om dina svagheter och törs utmana dem!
  Finns här ♥

  SvaraRadera
 7. Ja, att svettas kopiöst brukar ju vara ett tecken på att kroppen flyr förkylningen. Hoppas det går bra med den där dosan/mätgrejen. Och att du får en fin lördagskväll.
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Shit, vad rädd jag skulle bli att bli väckt av sånt tjut. Hann du fundera om hjärtat hade stannat innan du vaknade till? ;)

  SvaraRadera