torsdag 1 december 2011

ORD & INGA VISOR


Från och med nu gäller:

Sluta ta mig i kragen och va så j*a duktig eller så som andra förväntar sig att jag ska vara

Sluta vara ett "offer" som hela tiden överanpassar mig på grund av rädsla för vad andra ska tycka om jag säger och gör som jag känner

Dags att våga möta det optimala "misslyckandet" genom att be om hjälp, acceptera tröttheten, våga lyssna inåt och tänka på vad JAG vill och vad JAG längtar efter

BALANS

Pyskologskan slog näven i bordet och menade att nu måste jag f*n sluta hitta på ursäkter för att våga vissa saker som t.ex. det jag nämnt ovan, bara för att det finns en rädsla att misslyckas eller att andra ska blir sårade eller arga för att jag säger vad jag tycker.

Är jag trött så är jag! Orkar jag inte vara social så gör jag inte! Tycker jag att nån "trampar" på mig så ska jag säga ifrån. Orkar jag inte städa så ska jag be om hjälp eller skita i det. Tycker jag att ingen lyssnar på mig så ska jag säga ifrån.

Visst låter det som en mirakelkur? Det är det inte, för det kommer att kosta. Dyrt!

De jag garanterat vet kommer att respektera är ni ute i Blogglandia. Så jag tar nu en paus. För nu ska jag träna på att lyssna inåt. Ta reda på vem jag är och vad jag vill.

Tycker om er alla ♥

18 kommentarer:

 1. Bra Hulda! Ta hand om dig nu! Vi tycker om dig också, du vet ju var vi finns om du vill skrika av dig lite! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Låter som en god ide och vi finns här...bara skriva vad du känner och tänker.
  Lycka till!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. FrökenHulda, baby, ta väl hand om dig och hörs vi inte innan jul så ha en riktigt trevlig jul!// Kram a.

  SvaraRadera
 4. Det ska du göra och med gott samvete. Bloggvärlden den finns kvar ändå. Varm kram!

  SvaraRadera
 5. Bra!
  Vi finns kvar och vi gillar dig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tänk nu på det under tiden väntar vi ... du skriver till oss när du vill och känner för! Kram

  SvaraRadera
 7. Låter jättebra. Ta hand om dig. Vi finns här ute för dig, det vet du. Kramar i massor :)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det MYCKET KLOKA ORD !
  Ta hand om dig och lyssna på ditt hjärta och var lyhörd till det som är bäst för dig och dina behov. Sänder dig varmaste kramar! <3

  SvaraRadera
 9. Klokt! Tycker mycket om dig också <3

  SvaraRadera
 10. Ja. Ett stort uppdrag som du kommer att ro i land. Ett värdefullt fartyg som ska i land. Men jag har sett att med vind i seglen går det lättare, men finns ingen vind har jag även sett att det finns bogserbåtar som hjälper till land. Irra runt på öppet hav är inte bra.

  Ja...surr surr surr av mig. Men du vet nog vad jag menar tror jag. Vill du surra mera får du, om du vill, slänga iväg ett mail till mig.

  Ha det bra nu!/Ann-Louise

  SvaraRadera
 11. Det är bra. Ta hand om dig!! Kramar

  SvaraRadera
 12. Å vad bra. Det var på samma sätt jag kom på fötter. Ta hand om dig nu, lova det. Hörs igen hoppas jag.
  Stor kram.

  SvaraRadera
 13. Fredag morgon och tårarna trillar när jag läser era kommentarer. Tack för att ni finns och är så kloka och respektfulla.

  SvaraRadera
 14. Det är en bra start...Kram så länge

  SvaraRadera
 15. Din plan är den klokaste och vettigaste jag läst på länge. Visst, vissa människor kommer inte att gilla ditt nya jag - men det viktigaste som finns är att veta vem man är och våga/orka stå för det.
  Stor KRAM på dig! Du ÄR bra. Och klok!

  SvaraRadera
 16. Det är så rätt, därmed inte sagt att det är lätt... även om orden rimmar. Särskilt utsatta tror jag att vi kvinnor är, vi ska alltid försöka vara så förb... duktiga och det tar tid att inse vad som är viktigt och vad som är viiiiiiiktigt på riktigt.
  Du duger som himla bra som du är, duktig, humoristisk, känslig, tänkande... kunde fortsätta hur länge som helst och du kan inte vara någon annan än den du är... Bejaka henne. Skickar dig en varm, varm kram... kloka älskade bloggvännen!

  SvaraRadera