fredag 30 december 2011

Nu är det klart... och ett förtydligande

Sista julfirandet för i år är avklarat. Loppan blev så glad över sina paket att det började växa ut en konstig metallgrej ur hennes huvud
Jag fick ett par superdupersköna waggisar av bästa SöstraMi
Å nu till förtydligandet. SöstraMi är inte min syster som i biologisk syster. Vi växte upp tillsammans. Under senare år har vi båda gått igenom både det ena och det andra som fört oss närmare varandra än innan. Idag ÄR vi "systrar" även om inget DNA-prov i världen skulle kunna visa på det. Därmed är jag även tokmostra till Loppan... och har en svåger som är lugn, trygg och stark som en oxe. Det är dessa människor som är en del av min familj och dom har det underbara Snåret där jag laddar mina batterier på somrarna.

Förutom SöstraMi har jag ju även ett par extraföräldrar. Hennes föräldrar. Dom bor kvar i huset... på gatan där jag växte upp. Det tar bara några minuter att åka dig men känns som att komma hem varje gång. Jag hade ju ett par klappar till dom också, så efter besöket hos Syster Yster for jag dit.
Även där fick jag en klapp med mig hem
Viktigast av allt är dock alla kramar och den hjärtliga stämningen som alltid finns med när vi träffas. Jag är lyckligt lottad som har två familjer

Nu ska jag krascha i soffan och bara mosa framför TV:n hela kvällen lång. Imorron är sista dagen på det här året. Funderar på nån slags krönika eller avstämning som så många andra. Får väl se hur det blir.

Året har ju inte varit det bästa i mitt liv så att säga...

9 kommentarer:

 1. Bra med två familjer :)
  Det är många som detta året inte varit det bästa för, så nu hoppas vi på 2012!

  SvaraRadera
 2. Underbart med två familjer :) Ah, en sån där hårkrafsare som jag o mamma brukar slåss om vem som ska få först med hi hi
  Det var läckra sockar, fin ärg! Matchar ju din soffhörna :0
  Här blir det data o tv häng oxå, som lagom.
  Har läst många bloggar helt oberoende av varann som haft ett synnerligen tungt 2011, mysko. Vi får verkligen ladda för ett positivt och BRA 2012 :)

  SvaraRadera
 3. hej hej!
  kikar in,fel färg men waggisarna verkar sköna!
  har idag tappat rösten...
  ha en bra kväll...

  SvaraRadera
 4. Dom där konstiga metallgrejerna är då himla sköna. Och vilken härlig sovsäck :)

  SvaraRadera
 5. & jag/vi är så lyckligt lottade som har DIG min kära Hulda-sis!!!! Lippanloppan ser dig mer som moster än den "rätta"...... ;o))
  Va´ snygga waggisarna blidde ju....me like!!!!! :o))
  Nu ska jag gå & krames me´ den lugne, trygge (& snygge!!) & urstarke oxen.... ;o))
  Pöss på da´ kära sis....löv u!! ♥

  SvaraRadera
 6. Härligt! Och fina presenter. :)

  SvaraRadera
 7. Självvalda eller egenproducerade familjer är de allra bästa...

  SvaraRadera
 8. Förstår dej precis. Jag hade också extra föräldrar när jag var, inte barn, men tonåring. Speciellt extra pappa. Spännande för han var väldigt olik min riktiga pappa. Den här var rik, hade många sportbilar, drack whiskey, var pilot, klädde sej alltid mkt vårdat.
  Min pappa hade även han ett eget företag, men det gick inte lika bra, han har inte körkort, är en bohem, hade gärna rätt långt hår och brydde sej aldrig om vilka kläder han hade på sej. Men det var han som lärde mej det mesta om livet och som la in kassetter med musik han gillade på mitt rum, så jag kunde lyssna och få nya favoriter. Det var med honom jag seglade och med honom jag jobbade. Den andre pappan gav mej en bit av sitt liv som jag är väldigt glad över att fick ta del av

  SvaraRadera