torsdag 6 januari 2011

Mera snö

Bara att ta tre djupa och inse att det kommer fortsätta vara vinter väldigt väldigt länge. Inget jag kan påverka... så varför reta upp mig? Att acceptera faktum vad gäller vintern är ETT steg i att bli bättre på att inte oroa mig för det jag inte kan påverka. Ett steg i taget.... Rom byggdes inte på en dag... osv osv. Bildbevis behövs inte men jag delar gärna med mig av utsikten från balkongen... den har varit vackrare ;)


4 kommentarer:

 1. Det känns som om det har snöat VARENDA dag den här vintern - från mitten av november. Just nu är det snöstorm och jag vill inte ens gå utanför dörren. Kanske ska passa på att sätta en deg i min nya fina hushållsassistent jag fick i julklapp? Om du bodde i närheten skulle jag bjuda över dej på kaffe och nybakta bullar! :)

  SvaraRadera
 2. Du hade inte behövt bjuda två gånger.... jag älskar att fika. Jag behöver köpa bröd men min snälla Eva köper åt mig när hon ändå kommer för att låna en bok. Jag far inte illa av vädret idag (tack o lov) men jag har väl en massa omedvetna tankar som stör (inför den 20:e) för hjärtat slår mer än jag vill och det blir kemisk hjälp även idag :( Glad för att du finns och att vi hittade varann... din glädje för små saker smittar av sig. Kram

  SvaraRadera
 3. Mäh! Nu försvann kommentaren jag skrev nyss??! (Nu minns jag varför jag gjorde slut med Blogger för flera år sen...!)
  Jag skrev iallafall att jag också är glad att vi träffats, och att jag blir ännu gladare om mina små triviala glädjeämnen kan smitta av sig på någon annan. Det är mycket värt.
  Och så skrev jag att jag var livrädd innan mina behandlingar då jag skulle bli sövd, men att det gick hur bra som helst. Se bara till att du får allt som går att få i förebyggande och innan dom väcker dej, så kommer det att gå minst lika bra för dig!
  Stor Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag kan lova dig vännen att jag kommer använda dig som anonym referens när jag träffar narkosläkaren den 17:e. Har noterat en del av vad du skrivit å må f....n ta honom om han inte fixar fram hela arsenalen!! Ska även försöka muta IVA-personalen med tårta eller nåt så jag får eget rum på uppvaket som jag hade vid diskbråcksoperationen. Den gick galant men å andra sidan låg jag ju inne natten innan och en vecka efter så dom kunde pumpa på med ångestdämpande under kontrollerade formen. Den här gången ska jag ju hem samma dag...

  SvaraRadera